ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اسارت صدها فلسطینی از ابتدای سال ۲۰۲۳

اسارت صدها فلسطینی از ابتدای سال ۲۰۲۳ بنابر اعلام باشگاه اسرای فلسطینی، رژیم صهیونیستی از ابتدای سال ۲۰۲۳ تاکنون بیش از ۴۰۰ فلسطینی را اسیر کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۲ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، باشگاه اسرای فلسطینی که یک نهاد غیر دولتی است دیروز شنبه شب با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که از آغاز سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۴۰۰ فلسطینی در کرانه باختری از جمله در قدس اشغالی به اسارت درآمده‌اند.

 

به گزارش «آناتولی»، طبق این بیانیه پس از عملیات‌های شهادت طلبانه در ۲۴ ساعت گذشته نیز دست‌کم ۴۵ تن در قدس و اطراف آن و دیگر مناطق کرانه باختری بازداشت و اسیر شده‌اند.

 

در این بیانیه آمده که ۱۵ تن از این اسرا به صورت جمعی در منزل خانواده یکی از شهدا دستگیر شده‌اند که شامل مادر وی و دو کودک که برادران آن شهید هستند می‌شوند.

 

عصر جمعه رسانه‌ها اعلام کردند در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در اردوگاه جنین که موجب شهادت ۱۰ فلسطینی شد، نیرو‌های مقاومت فلسطین در یک عملیات استشهادی ۸ صهیونیست را به هلاکت رساندند و عده‌ای را زخمی کردند، وضعیت برخی از مجروحان وخیم گزارش شده است.

 

دیروز نیز یک نوجوان ۱۳ ساله فلسطینی در یک عملیات شهادت طلبانه دو صهیونیست را زخمی کرد که این عملیات‌ها موجب تشدید موج بازداشت شهروندان فلسطینی در مناطق مختلف شد.

 

باشگاه اسرای فلسطینی پیش بینی کرده که در ساعات آینده روند بازداشت‌ها افزایش یابد، چون این مهم‌ترین ابزار اشغالگران برای تضعیف مبارزات ملت فلسطین است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار