علت فوت دانشجوی در دانشگاه علم و صنعت مبلغ مستمری مددجویان بهزیستی ۱۴۰۵ دانشگاه صنعتی شریف: آموزش حضوری در دانشگاه ادامه خواهد داشت / تعدادی از دانشجویان ممنوع الورود می‌شوند سد‌های مهم کشور چقدر آب دارند؟ رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا

آمار رسمی جذب نیرو در شهرداری تهران در دوره زاکانی اعلام شد

معاون برنامه‌‌ریزی توسعه انسانی و امور شورای شهرداری تهران تعداد جذب نیرو در بدنه شهرداری در دوره مدیریت زاکانی را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۳ - ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 29
کد خبر: ۱۷۰۷۵۱

به گزارش راهبرد معاصر. مجید باقری امروز در جریان یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران و در فرایند بررسی یک فوریت لایحه تعیین عوارض، اظهار کرد: بخشنامه‌های وزارت کشور با تاخیر آمد و در حوزه شهرسازی علی‌رغم اینکه تا دیروقت نیروهای ما تلاش کردند نتوانستیم بیش از 19 عنوان را آماده و تقدیم شورا کنیم و ان‌شاءالله روز سه‌شنبه لایحه دیگری تصویب خواهد شد که عناوین بیشتری را خواهد داشت.

 

وی همچنین در واکنش به برخی از فضاهای رسانه‌ای در روزهای اخیر برعلیه شهرداری تهران، افزود: برخی مواقع برخی فضاهای رسانه‌ای به گونه ای است که نقطه قوت شهرداری به ابهام تبدیل می شود به طوری که در تبدیل وضعیت ایثارگری در مجموعه شهرداری تهران را در کشور پرچمدار هستیم.

 

معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با بیان اینکه 2 هزار و 830 نفر در مجموعه شهرداری تهران تبدیل وضعیت شده است، گفت: لیستی که اخیرا در ارتباط با استخدام نیروها در شهرداری تهران منتشر شده است و این لیست کهکشانی هم هست قابل قبول نیست و در واقع تبدیل وضعیت یک نفر از خدمات اداری شهر به رسمی جذب محسوب نمی‌شود و چنانچه این موارد را نیز به عنوان جذب حساب کنیم، باز هم این اعداد و ارقام درست نیست.

 

باقری تصریح کرد: در مجموع از ابتدای شروع دوره جدید 3 هزار نفر نیرو از بدنه شهرداری خارج شدند که برخی از آنها بازنشسته، عده‌ای فوت و تعدادی نیز به دلیل استعفا از جمع نیروهای انسانی شهرداری خارج شدند و ما اهرم تشویقی برای خروج آنها نداشته‌ایم.

 

وی ادامه داد: طبق برنامه قبلی و تمدید آن شهرداری می‌توانست یک هزار و 500 نفر را به ازای 3 هزار نفر خروجی درج کند اما عملکرد ما نشان می‌دهد یک سوم از این میزان نیز استفاده نشده است.

 

معاون برنامه‌ریزی توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران خاطرنشان کرد: علی‌رغم تقاضای بسیار زیاد مناطق و سازمان ها برای جذب نیرو وسواس زیادی را برای جذب داشته‌ایم و در مجموعه 670 نیرو جذب جدید داشتیم که 220 نفر نیروهای شرکت اتوبوسرانی بودند.

 

همچنین پس از صحبت های مجید باقری یک فوریت لایحه عوارض با 18 رای به تصویب شورای شهر تهران رسید./ تسنیم

ارسال نظر