انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

دیفنس اکسپرس: تصاویر ماهواره‌ای از تاسیسات اصفهان هیچ آسیبی را نشان نمی‌دهد

یک پایگاه خبری دفاعی بر اساس تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده گزارش داد که در حمله به مجتمع های کارگاهی وزارت دفاع ایران در اصفهان هیچ آسیبی دیده نمی‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۴ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر،‌ یک روز بعد از حمله شکست خورده به مجتمع‌های پایگاهی وزارت دفاع ایران در اصفهان یک پایگاه خبری دفاعی گزارش داد که تصاویر ماهواره‌ای هیچ آسیبی را به این تاسیسات نشان نمی‌دهد.

 

پیش از این وزارت دفاع ایران در بیانیه‌ای از آسیب خیلی جزئی در نتیجه این حمله ناموفق خبر داده بود و گفته بود، «خوشبختانه این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشته و آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد نموده که به فضل الهی خللی در تجهیزات و ماموریت های مجموعه ایجاد نکرده است.»

 

پایگاه خبری دیفنس اکسپرس در گزارش خود نوشت، برخی رسانه‌ها پیش از این از آسیب زیاد به این تاسیسات خبر داده بودند اما وزارت دفاع ایران گفته بود که این حمله که با استفاده از سه ریز پرنده انجام شده ناموفق بوده است.

 

دینفس اکسپرس افزود: براساس تصاویر ماهواره «اسکای سَت» که سایت Planet Lab آن را در ساعت 10:10 صبح به وقت محلی بعد از این حمله منتشر کرده است هیچ آسیبی قابل مشاهده‌ای دیده نمی‌شود.

دیفنس اکسپرس: تصاویر ماهواره‌ای از تاسیسات اصفهان هیچ آسیبی را نشان نمی‌دهد

این سایت علاوه بر این عکس که روز 29 ژانویه(9 بهمن) گرفته شده است عکس قبلی این سایت که 26 نوامبر 2022 گرفت است را نیز منتشر کرده است.

دیفنس اکسپرس: تصاویر ماهواره‌ای از تاسیسات اصفهان هیچ آسیبی را نشان نمی‌دهد

این گزارش افزود: طبق این تصاویر به نظر نمیرسد هیچ خسارت قابل توجهی وارد شده باشد.

 

یک روزنامه آمریکایی شامگاه یکشنبه به وقت تهران به نقل از منابع آگاه، رژیم موقت صهیونیستی را پشت حمله تروریستی شکست خورده به مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع ایران خواند.

 

روزنامه «وال استریت ژورنال» به نقل مقامات آمریکایی و برخی منابع آگاه دیگر نوشت که (رژیم) اسرائیل این حمله را انجام داده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار