بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

واکنش روسیه به حمله پهپادی در اصفهان

وزارت خارجه روسیه ضمن «تحریک‌آمیز» خواندن حمله تروریستی در اصفهان، گفت که حملات به تاسیسات نظامی ایران باعث تنشی غیرقابل کنترل خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خارجه روسیه امروز (دوشنبه) وقوع حمله تروریستی ناموفق علیه مجتمع کارگاهی وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران در اصفهان را محکوم کرد.

 

این وزارتخانه در بیانیه‌ای گفت: «مسکو حمله تحریک‌آمیز پهپادی به تاسیسات دفاعی در ایران را به شدت محکوم می‌کند. حملات به تاسیسات نظامی ایران باعث تنشی غیرقابل کنترل خواهد شد».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، مسکو درباره مذاکرات بازگشت به توافق هسته‌ای نیز توضیح داد: «غرب در تلاش است تا با حمایت از اعتراضات در ایران، توجهات را نسبت به از سرگیری توافق هسته‌ای منحرف کند».

 

در این بیانیه تاکید شده است: «روسیه امیدوار است که غرب بازی در مورد برجام را متوقف کند و قدرت تصمیم‌گیری در مورد ازسرگیری توافق را پیدا کند».

 

وزارت خارجه روسیه همچنین اظهار داشت: «ما گفتگو با اروپا در مورد امنیت را رد نکردیم و امید خود را در مذاکره را از دست ندادیم».

 

این وزارتخانه درباره تنش‌زایی آمریکا در شرق آسیا نیز گفت: «بازگشت تسلیحات اتمی آمریکا به جنوب شبه‌جزیره کره عواقب فاجعه‌باری به‌دنبال خواهد داشت. احتمال تشدید تنش در شبه‌جزیره کره وجود دارد، اما روسیه امیدوار است که وضعیت تا آن حد خطرناک، بدتر نشود».

 

روابط عمومی وزارت دفاع جمهوری اسلامی ایران بامداد یکشنبه در اطلاعیه‌ای از حمله ناموفق با استفاده از ریزپرنده به یکی از مجتمع‌های کارگاهی وزارت دفاع در شامگاه هشتم بهمن خبر داد و افزود با پیش‌بینی‌ها و تمهیدات پدافندی صورت گرفته، یکی از آن‌ها مورد اصابت پدافند هوایی مجتمع و دو فروند دیگر در تله‌های پدافندی گرفتار و منفجر شدند.

 

وزارت دفاع اعلام کرد این تهاجم ناموفق تلفات جانی نداشت و خللی در تجهیزات و ماموریت‌های مجموعه ایجاد نکرد و تنها آسیب جزیی به سقف کارگاه وارد نمود.

 

پیش از این، وبگاه دیفنس اکسپرس با مقایسه تصاویر ماهواره‌ای سایتی که در اصفهان هدف حمله ناکام تروریستی قرار گرفت در تاریخ‌های ۲۶ نوامبر ۲۰۲۲ و ۲۹ ژانویه ۲۰۲۳، اذعان کرد این سایت هیچ خسارتی ندیده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار