سند توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان منتشر شد دیدار لاریجانی با السودانی/ امضای تفاهم امنیتی مشترک بین ایران و عراق حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین

پکن: آمریکا بزرگ‌ترین آغازگر بحران اوکراین است

وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای ایالات متحده آمریکا را بزرگ‌ترین آغازکننده بحران اوکراین خواند و خواستار توقف عرضه تسلیحات واشنگتن به کی‌یف شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 30
کد خبر: ۱۷۰۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت امور خارجه چین امروز (دوشنبه) در بیانیه‌ای با تأکید بر نقش ایالات متحده آمریکا بر دامن زدن به بحران اوکراین، خواستار توقف کمک‌های تسلیحاتی واشنگتن به کی‌یف شد.

 

خبرگزاری روسی «ریانووستی» گزارش کرد، وزارت خارجه چین در بیانیه ای با انتقاد از مواضع ایالات متحده آمریکا در قبال جنگ اوکراین اعلام کرد: «ایالات متحده آمریکا بزرگ‌ترین آغازکننده بحران اوکراین است. اگر واقعاً به مردم اوکراین اهمیت می‌دهند، باید عرضه تسلیحات به اوکراین را متوقف کنند».

 

واکنش وزارت خارجه چین به اقدام آمریکا در افزایش کمک‌های نظامی به اوکراین در شرایطی مطرح شده است که از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، کشورهای غربی به ویژه آمریکا و انگلیس با تشدید فشار تحریم‌های روسیه و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به آتش ناآرامی‌ها در اوکراین دامن زده‌اند.

 

از طرف دیگر، «جو بایدن» رئیس‌جمهوری آمریکا ماه گذشته در جریان سفر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهوری اوکراین به واشنگتن اعلام کرده بود که ایالات متحده سامانه دفاع هوایی «پاتریوت» را به کی‌یف تحویل خواهد داد.

 

روز گذشته نیز روزنامه واشنگتن‌پست گزارش کرد که واشنگتن و برلین در خصوص ارسال تانک‌های آبرامز آمریکا و لئوپارد آلمان به اوکراین برای نبرد با روسیه موافقت کرده‌اند که البته هیچ جزئیاتی در این خصوص منتشر نکرده بود.

 

روسیه در پی اعلام تصمیم واشنگتن و برلین برای ارسال تانک به اوکراین هشدار داده‌ که این تانک‌ها مانند سایر تسلیحاتی ارسالی ناتو در آتش نیروهای ارتش روسیه خواهد سوخت./ فارس

ارسال نظر