مخالفت آنکارا با هرگونه اقدام علیه حاکمیت ملی ایران پزشکیان: چشم‌انداز خوبی از مذاکرات می‌بینیم / نشست آتی عراقچی در ژنو با هدف مدیریت هوشمندانه روند مذاکرات و تحت هدایت‌های رهبری برگزار خواهد شد نشست وزیر خارجه ترامپ با نمایندگان ارشد کنگره درباره ایران حماس با کانتینر‌های زیردریایی موشک‌سازی را احیا کرد عراقچی: اکنون یک فرصت تاریخی در اختیار داریم تا به توافقی بی‌سابقه دست یابیم ارتش اسرائیل: به ارتش لبنان هشدار دادیم گزارش غریب‌آبادی از سفر اخیر خود به ژنو نخست وزیر پیشین نروژ خودکشی کرد عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است

تاکید فرانسه بر مقابله جدی با هرگونه اغتشاش

وزیر کشور فرانسه تایید کرد برای تظاهرات امروز مجموع ۱۱۰۰۰ پلیس آماده باش هستند و در مقابل کسانی که قصد اغتشاش دارند با قاطعیت برخورد خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، برای تظاهرات امروز (سه شنبه) در فرانسه در اعتراض به لایحه اصلاح قانون بازنشستگی، ۱۱ هزار نیروی پلیس به حالت آماده باش در می‌آیند.

 

به گزارش خبرگزاری شینهوا، قرار است امروز سه شنبه تظاهرات دیگری در اعتراض به اصلاح ساختاری در نظام بازنشستگی فرانسه انجام بگیرد.

 

ژارر دارمانن، وزیر کشور فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که در مجموع ۱۱۰۰۰ افسر پلیس روز سه شنبه در فرانسه بسیج خواهند شد. وزیر کشور فرانسه تاکید کرد در برابر کسانی که به پلیس و ژاندارم‌ها یا سایر تظاهرکنندگان حمله می‌کنند، قاطعیت خواهد داشت. تنها در پاریس ۴۰۰۰ افسر پلیس آماده باش هستند.

 

سه شنبه ۳۱ ژانویه دومین روز اعتصاب گسترده علیه اصلاحات نظام بازنشستگی که توسط دولت فرانسه تهیه شده است، خواهد بود. اعتصابات در بخش‌های مختلف از جمله حمل و نقل عمومی و انرژی برنامه ریزی شده است. شرکت هواپیمایی ایرفرانس ضمن اطمینان از پرواز‌های طولانی مدت خود، ۱۰ درصد از پرواز‌های کوتاه و متوسط خود را لغو کرده است.

 

در روز اعتصاب قبلی در روز پنجشنبه ۱۹ ژانویه، طبق گفته اتحادیه ها، دو میلیون تظاهرکننده در سراسر فرانسه شرکت کرده بودند. با این حال پلیس اعلام کرد در تظاهرات قبلی حدود یک میلیون نفر در مجموع شرکت کرده بودند. روزنامه لوپاریزین Le Parisien گزارش داد تعداد تظاهرکنندگان حتی بیشتر از روز ۱۹ ژانویه بوده است.

 

کمیسیون امور اجتماعی مجلس ملی فرانسه امروز دوشنبه شروع به بررسی آخرین نسخه از لایحه اصلاح حقوق بازنشستگی ارائه شده توسط دولت الیزابت بورن، نخست وزیر، کرد. این لایحه یکی از طرح‌های مهم دوره پنج ساله دوم امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه است. تحت فشار کسری سیستم بازنشستگی در کشور، این اصلاحات به طور خاص قصد دارد سن قانونی بازنشستگی را از ۶۲ سال به ۶۴ سال برساند.

 

دولت همچنین در توجیه این طرح خود استدلال کرده است که طول عمر بیشتر و پیری جمعیت فرانسه شکاف بین سهم پرداختی کارگران فعال و مستمری بازنشستگان را افزایش می‌دهد. اما مخالفان اصلاحات بازنشستگی این طرح را یک پسرفت بزرگ برای حقوق کارگران می‌دانند و از آن انتقاد می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار