وزیر دفاع افغانستان: سیاست ما جنگیدن با همسایگانمان نیست لیبرمن: باید کل غزه را اشغال کنیم ادعای ترامپ: تاسیسات اتمی ایران را بمباران نمی‌کردیم، در غزه آتش‌بس نمی‌‎شد! فرمانده تفنگداران دریایی آمریکا: جنگ بعدی در راه است گروسی: مطمئن هستم یک راهکار دیپلماتیک درباره ایران پیدا می‌شود دستور نتانیاهو برای اقدام قاطع علیه حماس در پی حادثه رفح سرقت از لوور؛ جواهرات ناپلئون به یغما رفت روابط اسلام آباد و کابل به حالت عادی بازگشت / جزئیات توافق پاکستان و افغانستان آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند

تاکید فرانسه بر مقابله جدی با هرگونه اغتشاش

وزیر کشور فرانسه تایید کرد برای تظاهرات امروز مجموع ۱۱۰۰۰ پلیس آماده باش هستند و در مقابل کسانی که قصد اغتشاش دارند با قاطعیت برخورد خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۱۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، برای تظاهرات امروز (سه شنبه) در فرانسه در اعتراض به لایحه اصلاح قانون بازنشستگی، ۱۱ هزار نیروی پلیس به حالت آماده باش در می‌آیند.

 

به گزارش خبرگزاری شینهوا، قرار است امروز سه شنبه تظاهرات دیگری در اعتراض به اصلاح ساختاری در نظام بازنشستگی فرانسه انجام بگیرد.

 

ژارر دارمانن، وزیر کشور فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که در مجموع ۱۱۰۰۰ افسر پلیس روز سه شنبه در فرانسه بسیج خواهند شد. وزیر کشور فرانسه تاکید کرد در برابر کسانی که به پلیس و ژاندارم‌ها یا سایر تظاهرکنندگان حمله می‌کنند، قاطعیت خواهد داشت. تنها در پاریس ۴۰۰۰ افسر پلیس آماده باش هستند.

 

سه شنبه ۳۱ ژانویه دومین روز اعتصاب گسترده علیه اصلاحات نظام بازنشستگی که توسط دولت فرانسه تهیه شده است، خواهد بود. اعتصابات در بخش‌های مختلف از جمله حمل و نقل عمومی و انرژی برنامه ریزی شده است. شرکت هواپیمایی ایرفرانس ضمن اطمینان از پرواز‌های طولانی مدت خود، ۱۰ درصد از پرواز‌های کوتاه و متوسط خود را لغو کرده است.

 

در روز اعتصاب قبلی در روز پنجشنبه ۱۹ ژانویه، طبق گفته اتحادیه ها، دو میلیون تظاهرکننده در سراسر فرانسه شرکت کرده بودند. با این حال پلیس اعلام کرد در تظاهرات قبلی حدود یک میلیون نفر در مجموع شرکت کرده بودند. روزنامه لوپاریزین Le Parisien گزارش داد تعداد تظاهرکنندگان حتی بیشتر از روز ۱۹ ژانویه بوده است.

 

کمیسیون امور اجتماعی مجلس ملی فرانسه امروز دوشنبه شروع به بررسی آخرین نسخه از لایحه اصلاح حقوق بازنشستگی ارائه شده توسط دولت الیزابت بورن، نخست وزیر، کرد. این لایحه یکی از طرح‌های مهم دوره پنج ساله دوم امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه است. تحت فشار کسری سیستم بازنشستگی در کشور، این اصلاحات به طور خاص قصد دارد سن قانونی بازنشستگی را از ۶۲ سال به ۶۴ سال برساند.

 

دولت همچنین در توجیه این طرح خود استدلال کرده است که طول عمر بیشتر و پیری جمعیت فرانسه شکاف بین سهم پرداختی کارگران فعال و مستمری بازنشستگان را افزایش می‌دهد. اما مخالفان اصلاحات بازنشستگی این طرح را یک پسرفت بزرگ برای حقوق کارگران می‌دانند و از آن انتقاد می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار