آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

برقراری سومین پرواز مستقیم بین ایران و تاجیکستان

سومین پرواز مستقیم بین ایران و تاجیکستان امروز - سه شنبه ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۱ - با پرواز شرکت هواپیمایی «سامان ایر» در مسیر دوشنبه - تهران - دوشنبه برقرار شد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۳ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 31
کد خبر: ۱۷۱۲۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمدتقی صابری سفیر فوق العاده و نماینده تام‌الاختیار جمهوری اسلامی ایران در تاجیکستان با اعلام این مطلب اظهار داشت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده و موافقت سازمان هواپیمایی کشوری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان، سومین پرواز مستقیم به منظور رفاه حال شهروندان دو کشور هم فرهنگ و هم زبان ایران و تاجیکستان و تسهیل سفر گردشگران انجام می شود.

به گفته سفیر کشورمان، بر اساس برنامه اعلام شده از سوی شرکت هواپیمایی سامان ایر، این پرواز از تاریخ ۲۱ بهمن ماه (۱۰ فوریه) به صورت هفته ای یک بار و در روزهای جمعه هر هفته در ساعت ۱۴:۳۰ از فرودگاه بین المللی شهر دوشنبه به فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) تهران و برگشت آن به تاجیکستان در ساعت ۱۷:۲۰ همان روز خواهد بود.

محمدتقی صابری همچنین افزود: با پیگیری های انجام شده از سال ۱۳۹۸ دو پرواز مستقیم توسط شرکت هواپیمایی وارش در مسیر تهران- دوشنبه- تهران در روزهای یکشنبه و در مسیر مشهد - دوشنبه- مشهد در روزهای پنجشنبه هرهفته برقرار شده است و قبل از برقراری این پرواز های مستقیم، شهروندان عزیز دو کشور ناگزیر بودند از مسیر غیر مستقیم و از طریق کشورهای ثالث مسافرت نمایند که علاوه بر افزایش هزینه سفر، موجب طولانی شدن زمان سفر نیز می شد.

سفیر ایران در تاجیکستان گفت: با عنایت به توسعه روابط دو کشور هم فرهنگ و هم زبان ایران و تاجیکستان و امضای تفاهم نامه گسترش همکاری ها در حوزه گردشگری و افزایش تعداد مسافران و با بهره گیری بیشتر از ظرفیت شرکت های هواپیمایی "ایرانی" و "تاجیکستانی"، امیدواریم به یاری خداوند تعداد پروازهای مستقیم بین دو کشور، در آینده باز هم افزایش یابد./ ایسنا

ارسال نظر