مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران کرملین: لفاظی‌های هسته‌ای بسیار خطرناک است آمادگی پکن برای ارتقای مشارکت استراتژیک جامع با ایران ترامپ بعد از پایان تعطیلی دولت: هرگز در برابر باج‌گیری دموکرات‌ها تسلیم نخواهیم شد

تأکید رئیس‌جمهور موریتانی بر نقش ایران در مبارزه با تروریسم

رئیس جمهور موریتانی در دیدار امیرعبداللهیان با اشاره به نقش ایران در مبارزه با تروریسم بر توسعه مناسبات دو کشور تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۴۲ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که در سفری رسمی و در رأس هیأتی سیاسی در نواکشوت حضور دارد، با «محمد ولد غزوانی» رئیس جمهور موریتانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وزیر امور خارجه در این دیدار در خصوص توسعه روابط دو‌جانبه، حوزه‌های مختلف روابط به ویژه بخش‌های فناوری ‌، فرهنگی، اقتصادی، تجاری و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی با رئیس جمهور موریتانی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

 

امیرعبداللهیان در این دیدار از ابتکار عمل و تلاش‌های رئیس جمهور موریتانی برای برقراری صلح، ثبات و مبارزه با تروریسم در منطقه صحرای آفریقا قدردانی کرده و سلام رئیس جمهور اسلامی ایران را به رئیس جمهور موریتانی ابلاغ کرد.

 

بررسی مسائل مهم منطقه‌ای از جمله حمایت از مردم و آرمان فلسطین و توسعه روابط بین کشورهای اسلامی و برگزاری نشست وزرای امور خارجه در نواکشوت در اسفند ماه سالجاری از دیگر محورهای مورد تبادل نظر در این دیدار بود.

 

محمد ولد غزوانی رئیس جمهور موریتانی نیز با ابلاغ سلام گرم خود به آیت‌الله رئیسی، روابط ایران و موریتانی را تاریخی و متین خواند.

 

وی با اشاره به نقش جمهوری اسلامی‌ایران در مبارزه با تروریسم و با تأکید بر دستاوردهای صنعتی و علمی و فناوری در ایران، توسعه مناسبات دو کشور را مورد تأکید قرار داد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان پس از این دیدار هم در جمع خبرنگاران گفت که گفت‌وگوهای بسیار سازنده‌ای را با رئیس جمهور موریتانی داشتهذث افزود: حامل سلام‌های گرم جناب آقای رئیسی رئیس جمهور به رئیس جمهور موریتانی بودم و همچنین فرصتی فراهم شد تا در خصوص موضوعات متنوع دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی از نزدیک با دیدگاه‌های رئیس جمهور موریتانی در پایتخت کشور زیبا و دوست و برادر جمهوری اسلامی موریتانی آشنا بشویم.

 

وی همچنین عنوان کرد: تلاش‌های سازنده و ارزشمند رئیس جمهور موریتانی در پیگیری ابتکار عمل مبارزه با تروریسم و تقویت صلح و امنیت پایدار در صحرای غربی از جمله مواردی بود که مورد توجه جدی جمهوری اسلامی ایران است.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران خود در خط مقدم مباره با تروریسم قرار دارد و از هر اقدامی که به ثبات و امنیت منطقه، قاره آفریقا و جهان کمک کند در رسیدن به جهان امن و آرام و با ثبات حمایت می‌کند.

 

به گزارش فارس، حسین امیرعبداللهیان ۳۰ فروردین ماه سالجاری در گفت‌وگوی تلفنی با «محمد سالم ولد مرزوک» وزیر امور خارجه و همکاری‌های جمهوری اسلامی موریتانی ضمن تبریک انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه، بر اراده جمهوری اسلامی ایران برای توسعه مناسبات دوجانبه تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از گسترش روابط با کشور موریتانی استقبال می‌کند.

 

وزرای خارجه دو کشور مهر ماه سالجاری نیز در نیویورک با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار