ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است فیلم| حنظله بیش از ۱۴۰ صفحه شماره تلفن از مقامات ارشد اسرائیل منتشر کرد امیر سرتیپ خلبان «بهمن بهمرد» فرمانده نیروی هوایی ارتش شد میدری: کالابرگ به همه دهک‌های مشمول می‌رسد هشدار فرمانده نیروی دریایی ارتش: دشمن هر لحظه منتظر غافلگیری جدید باشد شهادت نوجوان بلوچ در حادثه تروریستی جاده زاهدان- فهرج رهبر انقلاب: به‌رغم سختی‌ها و تنگدستی‌ها، نقاط مثبت در کشور زیاد است خبر جدید دولت درباره ساماندهی نیرو‌های شرکتی وزیر نفت استعفا کرد؟ سفر خبرساز دختر و داماد پزشکیان به قزاقستان/ دفتر رئیس‌جمهور واکنش نشان داد + تصاویر سفر

قالیباف: انقلاب اسلامی بدون حضور مردم هیچ معنایی ندارد و اسلامی نیست

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه مردم اساس این انقلاب هستند گفت: انقلاب اسلامی بدون حضور مردم هیچ معنایی ندارد و اسلامی نیست و استقلال آزادی و عدالت اهدافی است که ما به دنبال آن هستیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۲۹۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدباقر قالیباف رئیس مجلس صبح امروز چهارشنبه 12 بهمن در مراسم بزرگداشت دهه فجر ضمن تبریک ایام دهه فجر و ماه مبارک رجب اظهار کرد: به روح پر فتوح همه شهدا، شهدای دفاع مقدس، شهدای مدافعین حرم و سیدالشهدای مدافعین حرم شهید حاج قاسم سلیمانی، شهدای امنیت و همه شهدایی که جان خودشان را تقدیم اسلام و ایران عزیز کردند تا ما در سایه آن امنیت داشته باشیم، درود می‌رستم.

 

وی افزود: به روح پر فتوح اماممان، امامی که جز برای خدا کلامی نگفت و جز در راه خدا گامی بر نداشت درود می فرستیم. امامی که در مظلومیت دین و معنویت چه در جهان اسلام و چه سیطره این کره خاکی. این مرد الهی از درون حوزه های علمیه با تکیه بر خداوند بزرگ و تکیه بر مردم عزیز ایران اسلامی و با باور و اراده مستحکمی که داشتند، قیام کردند و پا میدان گذاشتند و اسلام را از کنج حجره ها بیرون آورد و این کشور را از چنگ استبداد آزاد کند.

 

رئیس مجلس خاطر نشان کرد: عزت امروز مسلمین و احیای مجدد اسلام مدیون امام و شهدا است و در حقیقت امروز در جوار امام و شهدای انقلاب اسلامی اینجا جمع شده ایم و در دوازدهم بهمن برای اینکه با راه امام و شهدا و رهبر انقلاب در جهت خدمتگذاری به مردم بیعت کنیم.

 

قالیباف با بیان اینکه دهه فجر جشن پیروزی ملت است و باید همه ما شاد باشیم و به چنین روزی و چنین فرهنگی افتخار کنیم، گفت: سازمان‌هایی هم که در این مسیر کاری برای بزرگداشت انجام می‌دهند در حقیقت برای خادمی مردم است. اساس انقلاب و حرکتی که ما انجام می‌دهیم یک وظیفه و خدمت به مردم است. این انقلاب و جشن مردمی است و اگر کاری می‌کنیم خدمت به مردم است. خدا را شاکریم که اهداف انقلا ب برای ما مشخص است؛ استقلال و آزادی و عدالت اهدافی است که ما به دنبال آن هستیم و برای آن هزینه‌ها داده‌ایم و در این مسیر حرکت کرده‌ایم. باید بتوانیم کارآمد باشیم و حاکمیت دینی را محقق کنیم و به پیش ببریم.

 

قالیباف با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی بدون حضور مردم هیچ معنایی ندارد، گفت: انقلاب اسلامی بدون حضور مردم اسلامی نیست؛ مردم اساس این انقلاب هستند و مردم هستند که در میدان هستند و احکام دینی را در جامعه دنبال و پیاده‌سازی می‌کنند. یکی از شاخص‌های مهمی که امام (ره) برای انقالب گذاشته بودند، مردمی بودن این انقلاب است. قدرت امروز ما در مقابل دشمنان تکیه بر ابزار نظامی و موشک‌های قدرتمند ما نیست، بدون شک آن‌ها بخشی از قدرت ما و مایه افتخار ما هستند و مردم در دفاع مقدس تا امروز این قدرت را تولید کنند ولی بدانیم که انقلاب ما در قلب یکایک مردم ماست. اگر قلب مردم همراه انقلاب باشد انقلاب به پیش خواهد رفت.

 

رئیس مجلس تصریح کرد: امروز مردم ما این مطالبه را دارند که همه اهداف انقلاب را متوازن پیش ببریم. یعنی به همان میزان که توجه به حوزه ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی داریم که شاخص‌های انقلاب هستند و امام آن‌ها را تبیین کردند به همان میزان هم به اقتصاد مردم فرهنگ جامعه نگاه کنیم.

 

قالیباف بیان کرد: اگر ما اهداف انقلاب را متوازن پیش نبریم این خواسته انقلاب و مسیر درست نیست؛ وقتی ما بر مردم تاکید می‌کنیم حُسنش این است که اگر اشتباه کردیم مردم ناظر هستند و به ما تذکر می‌دهند و انتقاد می کنند و اگر لازم شد اعتراض هم می کنند. این‌ها اساس انقلاب اسلامی و باورهای ما از انقلاب اسلامی است.

 

وی ادامه داد: خدا را شاکریم که قطار انقلاب روی همان ریلی که حضرت امام (ره) بنا گذاشتند حرکت می‌کند و امروز مقام معظم رهبری این پرچم را به دست گرفته‌اند و در همان مسیر برای آرمان‌های انقلاب و احیای اسلام به پیش می‌روند و بدانیم رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند که این انقلاب، بی‌نام خمینی در هیچ کجای دنیا شناخته شده نیست.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: ما در این مسیر به طور مطمئن حرکت می کنیم. به فرموده امام(ره) هر موقع دیدید دشمن فشارش را بیشتر کرد این حاکی از آن است که شما در صراط مستقیم و در مسیر انقلاب حرکت می کنید و هر زمان دشمنان از شما احساس خطر نکرد و در کنار شما بود یعنی در مسیر انقلاب نیستید.

 

قالیباف تکیه بر مردم را گره‌گشای مشکلات دانست و افزود: ما در میانه راه هستیم و سختی‌ها و دشمنی‌‌های زیادی داریم و البته فرصت‌های بزرگی هم داریم. 44 ساله تجربه نشان داده است که آن جایی که بر مردم تکیه کردیم همیشه گره‌گشا و موفق بودیم. مهم این است که ما در این مسیر متوقف نشده و از ریل خارج می‌شویم ان‌شاءالله در این مسیر به مقصد خواهیم رسید و اگر متوقف شویم یعنی ما منفعل شده‌ایم و از سوی دیگر هرکجا مقاومت کردیم به موفقیت رسیدیم./ فارس

ارسال نظر