رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ترکیه مانع ورود شناورهای جنگی به دریای سیاه شد

ترکیه مانع ورود شناورهای جنگی به دریای سیاه شد وزیر خارجه ترکیه ضمن اشاره به مخالفت آنکارا با گسترش جنگ در منطقه، گفت از ورود جدید شناورهای جنگی به دریای سیاه جلوگیری می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، «مولود چاووش‌اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه شامگاه چهارشنبه از مخالفت آنکارا با هرگونه ورود جدید شناورها و کشتی‌های جنگی به دریای سیاه خبر داد.

 

چاووش‌اوغلو با بیان اینکه ترکیه مفاد پیمان مونترو درباره تنگه‌های بسفر و داردانل را به‌صورت کامل رعایت می‌کند، گفت آنکارا با گسترش جنگ‌ها در منطقه و ورود کشتی‌های نظامی جدید به دریای سیاه مخالف است.

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی در این‌باره توضیح داد: «ما از تمام طرف‌های [جنگ اوکراین] خواسته و می‌خواهیم که ارتباط برقرار کنند. آنکارا روابط عالی با هر دو کشور (روسیه و اوکراین) دارد. به همین دلیل است که از تحریم‌ها حمایت نکردیم».

 

وزیر خارجه ترکیه ادامه داد: «البته که ما مخالف جنگ هستیم و به همین دلیل مفاد پیمان مونترو را با جدیت اجرا می‌کنیم. ما حتی فراتر هم رفته‌ایم و به‌عنوان یک عضو ناتو خواستار گفتگو و مذاکره با مسکو هستیم».

 

طبق این گزارش، چاووش‌اوغلو درباره درخواست برخی کشورهای برای اجازه دادن به عبور کشتی‌های جنگی آنها از تنگه بسفر، تاکید کرد: «آنکارا مخالف تشدید جنگ‌ها در منطقه و همچنین مخالف ورود شناورهای نظامی جدید به دریای سیاه است».

 

پیش از این نیز «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه در تماس تلفنی با «ولودیمر زلنسکی» همتای اوکراینی خود، درباره آخرین تحولات جنگ گفت‌وگو کرده و گفت که آنکارا آماده ایجاد صلحی پایدار میان کی‌یف و مسکو است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار