اردوغان: غرب کمپین نفرت پراکنی علیه من به راه انداخته است-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

اردوغان: غرب کمپین نفرت پراکنی علیه من به راه انداخته است

اردوغان کشورهای غربی را به تلاش برای دخالت در انتخابات ریاست جمهوری ترکیه متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۸۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه در تازه ترین سخنان خود کشورهای غربی را به تلاش برای دخالت و تأثیرگذاری بر نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آتی در این کشور متهم کرد.

 

اردوغان در دیدار عمومی با حامیان خود گفت: «قدرت های جهانی در غرب از اروپا تا آمریکا تلاش های زیادی برای تاثیرگذاری بر انتخابات ریاست جمهوری در کشور ما انجام می دهند و کمپین های نفرت پراکنی علیه من به راه می اندازند.»

 

اردوغان پیشتر در اواخر ژانویه اعلام کرده بود که انتخابات سراسری ریاست جمهوری ترکیه یک ماه زودتر از برنامه ریزی اولیه در 14 مه برگزار خواهد شد.

 

حزب جنبش ملی ترکیه و حزب حاکم عدالت و توسعه از اردوغان به عنوان نامزد واحد خود حمایت کرده‌اند. شش حزب مخالف نیز با معرفی یک نامزد مشترک موافقت کرده اند اما هنوز نامی را اعلام نکرده‌اند.

 

6 حزب مخالف اردوغان که همگی با هم «ائتلاف ملت» را تشکیل داده اند، نقشه راه خود را برای پیروزی در انتخابات اعلام کرده اند. آنان سند بالادستی اهداف سیاسی و اقتصادی خود را منتشر کرده اند و وعده داده اند که پس از پیروزی در انتخابات، با برگزاری یک رفراندوم، نظام سیاسی – اجرایی ترکیه را از «ریاستی دارای اختیارات بی حد و حصر» به «نظام پارلمانی تقویت شده»، تغیری خواهند داد.

 

چنین چیزی به این معنی است که اگر مخالفین به قدرت برسند، پارلمان بعدی ترکیه، حتی از پارلمان های دوران پیش از اردوغان نیز مقتدرتر خواهند بود و رئیس جمهور و نخست وزیر، نخواهند توانست که در میدان قدرت، آن گونه که دلشان می خواهد، اسب خود را بتازند. اما با وجود وحدت و انسجام بی سابقه و مثال زدنی مخالفین، آنان هنوز هم در مورد اصلی ترین موضوع یعنی درباره معرفی نامزد مشترک، به توافق نهایی نرسیده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر