غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

آمادگی آرژانتین برای تامین گاز اروپا

رئیس‌جمهور آرژانتین اعلام کرد که کشورش می‌تواند گاز کشورهای اروپایی را تامین کند تا بحران انرژی خود را پشت سر بگذارند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 01
کد خبر: ۱۷۱۳۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، «آلبرتو فرناندز» اطمینان داد که با توجه به خطر کمبود‌های انرژی که اروپا به دلیل درگیری بین روسیه و اوکراین با آن‌ها مواجه است، این کشور می‌تواند تامین‌کننده گاز در اروپا باشد.

 

به گزارش اسپوتنیک‌، رئیس‌جمهور آرژانتین در مراسم افتتاحیه عملیات توسعه نیروگاه حرارتی Ensenada Barragán در بوئنوس آیرس گفت: ما می‌توانیم تامین کننده گاز در اروپا باشیم. چند روز پیش با چارلز میشل (رئیس شورای اروپا) صحبت کردم و همه امکاناتی را که برای رساندن گاز به اروپا که امروز به دلیل جنگ بین روسیه و اوکراین به آن نیاز دارد و با کمبود آن مواجه است را توضیح دادم.این وضعیت میزان انرژی و قیمت انرژی را بیشتر با بحران مواجه کرده است.

 

وی همچنین با ابراز خرسندی از وجود ذخایر طبیعی لیتیوم موجود بین برزیل و شیلی و آرژانتین گفت: ۶۶ درصد مجموع جهانی این ماده معدنی استراتژیک در این مثلث وجود دارد. اگر ما لیتیوم را به باتری تبدیل کنیم و آن باتری‌ها را به کالا‌هایی تبدیل کنیم که جهان خواستار تولید آن است، فرصت بزرگی برای توسعه کشورمان خواهد بود.

 

آلبرتو فرناندز تاکید کرد: توسعه نیروگاه حرارتی (Central Térmica Ensenada Barragán) با سرمایه گذاری ۲۵۰ میلیون دلاری، امکان توسعه تولید انرژی با ظرفیت تامین ۱.۵ میلیون خانه را فراهم می‌کند.

 

کشور‌های اروپایی، پس از تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه به دلیل جنگ اوکراین، با قیمت بالای گاز و برق و بحران انرژی مواجه هستند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر