سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

«اگر اطاعت کنید در امان هستید»؛ جمله‌ای که برای انگلیسی‌ها گران آمد

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در زمان توقیف نفتکش انگلیسی بدون توجه به حضور ناو جنگی این کشور به نفتکش استنا ایمپرو دستور داده و تأکید می‌کند که اگر از دستورات اطاعت کنند در امان خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۳۱ تير ۱۳۹۸ - 2019 July 22
کد خبر: ۱۷۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر ، نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 28 تیرماه نفتکش انگلیسی استنا ایمپرو را توقیف کرد.

پس از توقیف این نفتکش فایل صوتی مکالمه قایق‌های تندروی نیروی دریایی سپاه با خدمه نفتکش انگلیسی منتشر شد و بازتاب‌های فراوانی در سطح رسانه‌های بین‌المللی داشت.

 

متن این مکالمه به‌شرح زیر است:

نیروی دریایی سپاه:‌ اگر به دستورات توجه کنید در امان خواهید بود. فوراً مسیر خود را به 360 درجه تغییر دهید.

ناو جنگی اچ‌ام‌اس مونتروز: از ناو جنگی فاکس تروت 236 به نفتکش استنا ایمپرو. تأکید می‌کنم شما در حال عبور ترانزیت از یک تنگه بین‌المللی و رسمی هستید. طبق قوانین بین‌المللی عبور شما نباید مختل، مسدود یا با مانع روبه‌رو شود.

 

نیروی دریایی سپاه:‌ دوباره تأکید می‌کنم مسیر خود را به‌سمت 360 درجه تغییر دهید. اگر از دستورات پیروی کنید در امان خواهید بود. قصدی برای رویارویی وجود ندارد و ما می‌خواهیم به‌دلایل امنیتی کشتی را بازرسی کنیم.

 

در این مکالمه یک جمله بازتاب فراوانی داشت: "اگر از دستورات پیروی کنید در امان خواهید بود". این جمله که گویا برای انگلیسی‌ها خیلی گران تمام شده در اکثر رسانه‌های معتبر جهانی انعکاس یافته و با تحلیل‌های متفاوتی روبه‌رو بوده است.

 

همان‌طور که از متن منتشرشده می‌توان فهمید، این مکالمه در حالی رخ داده است که یک ناو جنگی انگلیس نیز در نزدیکی محل توقیف نفتکش این کشور حضور داشته و از مکالمات این ناو با نفتکش استنا ایمپرو مشخص است که این ناو سعی داشته از نفتکش بخواهد از اجرای دستورات نیروی دریایی سپاه سر باز زند اما نیروهای سپاه که مکالمه ناو اچ‌ام‌اس مونتروز و نفتکش را روی کانال بین‌المللی دریایی می‌شنیده‌اند، بدون توجه به حضور ناو انگلیسی در منطقه به نفتکش استنا ایمپرو می‌گویند تنها در صورتی در امان خواهد بود که از دستورات آنها پیروی کند.

 

این نوع برخورد نیروهای سپاه با نیروهای انگلیسی در خلیج فارس جلوه دیگری از قدرت دریایی جمهوری اسلامی و حقارت انگلیسی‌ها را به‌نمایش می‌گذارد.

منبع : تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار