پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

واکنش نتانیاهو به ویدئوی حماس از اسیر صهیونیست

واکنش نتانیاهو به ویدئوی حماس از اسیر صهیونیست نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به انتشار ویدئوی حماس از نظامی اسیر صهیونیست، تایید کرد که این اسیر زنده و نزد مقاومت است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۸ دی ۱۴۰۱ - 2023 January 18
کد خبر: ۱۶۹۰۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته (سه‌شنبه، ۱۷ ژانویه)، تایید کرد که یکی از شهروندان صهیونیست که از سوی حماس در نوار غزه به اسارت گرفته شده، هنوز در قید حیات است. 

 

وی یک روز پس از آن‌که شاخه نظامی حماس ویدئوی جدیدی از درخواست کمک یکی از نظامیان اسیر صهیونیست منتشر کرد، تایید کرد که «افرها منگستو» نظامی اسیر صهیونیست زنده است.

 

«کتائب عزالدین القسام» شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)،‌ عصر روز (دوشنبه، ۱۶ ژانویه)، تصاویر جدیدی از این نظامی صهیونیست منتشر کرد.

 

نتانیاهو گفت: «دوشنبه، ما تاییدیه چیزی را دریافت کردیم که همیشه می‌دانستیم، این که افرها زنده است... این مرد جوان وضعیت سلامتی خوبی ندارد و مسئولیت سرنوشت او، کاملاً بر گردن حماس است.»

 

ویدئوی منتشر شده از سوی حماس، نخستین ویدئو از  از زمان دستگیری او بود. در این کلیپ، منگستو در حالی که به یک دیوار بدون هیچ نشانه‌ای بر روی آن، تکیه داده بود، نشسته بود و از رژیم صهیونیستی برای آزادیش کمک خواست. 


برادر او «ایلان» پس از انتشار این ویدئو گفت که خانواده‌اش معتقد است که این ویدئو کاملا واقعی بوده و فرد نشان داده شده در این ویدئو برادرش است.

 

وی گفت: «مادرم گریه می‌کند ... از تماشای این ویدئو دست بر نمی‌دارد ... بزرگترین امید او این است که پسرش سالم به خانه بازگردد».

 

شاخه نظامی حماس با اشاره به اینکه این فیلم را در روز تعیین «هرتزی هالوی» به عنوان رئیس جدید ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی منتشر کرده، در پیامی خطاب به هرتزی هالوی گفت که «آویو کوخاوی» رئیس پیشین ستاد کل ارتش به‌رغم ادعاهایش نتوانست اسرای صهیونیست را آزاد کند و جانشین او نیز امروز باید خود را برای این شکست و ادامه آن آماده کند.

 

در فیلم کوتاهی که «یگان سایه» کتائب القسام آن را منتشر کرده، افرها منگستو اسیر صهیونیست ضمن معرفی خود می‌گوید: «بعد از رنج و درد در این سال‌ها، من و دوستانم تا کی اینجا در اسارت خواهیم ماند؟!»

 

او در ادامه با طعنه زدن به تل‌آویو و ساکنان اراضی اشغالی، سؤال می‌کند که آنها برای سرنوشت اسرا چه کرده‌اند؟

 

کتائب عز‌الدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس، در ژوئیه ۲۰۱۴ از به اسارت گرفتن آرون شاؤول نظامی صهیونیست در جنگ ۵۱ روزه خبر داد. رژیم صهیونیستی در اوت ۲۰۱۵ نیز از قطع تماس با هدار گولدن نظامی صهیونیست در رفح واقع در جنوب نوار غزه خبر داد. «آبراهام (افرها) منگستو» دیگر نظامی صهیونیست نیز در ژوئیه ۲۰۱۵ هنگام عبور از حصار امنیتی در شمال نوار غزه ناپدید شد و رژیم صهیونیستی از ناپدید شدن یک نظامی دیگر خود به نام هشام السید در ابتدای ۲۰۱۶ در مرزهای غزه خبر داد.

 

کتائب القسام تاکنون از دادن هرگونه اطلاعاتی درباره این چهار اسیر صهیونیست خودداری کرده بود و نخستین ویدئو از منگستو را دوشنبه پیش منتشر کرد.

 

حماس می‌گوید که یک چارچوب کلی در مورد سند تبادل اسرا ارائه کرده است، اما اشغالگران تعلل می‌کنند و چیز جدیدی در این پرونده وجود ندارد. سران اشغالگر به دنبال تحقق دستاوردهای انتخاباتی در پشت سر اسرا و مردم فلسطین هستند. آنها همچنین در موضوع اسیران خود در نوار غزه تعلل می‌کنند، طفره می‌روند و چانه‌زنی می‌کنند.

 

«یحیی السنوار» رهبر جنبش حماس در غزه همچنان بر ضرورت آزادی صدها اسیر فلسطینی در قبال آزادی صهیونیست‌هایی که در اسارت به سر می‌برند، تاکید دارد و حاضر به تغییر موضعش در این خصوص نیست. از سوی دیگر نیز تل‌آویو تاکید دارد که «اسرای فلسطینی را که دستشان به خون صهیونیست‌ها آلوده شده، هرگز آزاد نخواهد کرد»./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار