پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

موافقت آلمان با ارسال «تانک ضدهوایی» به اوکراین

موافقت آلمان با ارسال «تانک ضدهوایی» به اوکراین در شرایطی که کمک‌های تسلیحاتی غرب به اوکراین در جنگ با روسیه ادامه دارد، خبرها از برلین حاکی است که دولت آلمان با دادن تانک‌های لئوپارد 1 به اوکراین موافقت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 03
کد خبر: ۱۷۱۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه آلمانی «زوددویچه سایتونگ» روز جمعه (امروز) خبر داد که دولت آلمان با ارسال تانک‌های لئوپارد ۱ به اوکراین از محل دارایی‌ها و انبارهای تسلیحاتی خود آلمان موافقت کرده است.

به گزاش رویترز، این رسانه آلمانی همچنین خبر داده که دولت آلمان در حال رایزنی با قطر برای بازخرید ضدهوایی خودکششی (تانک ضدهوایی) «گپارت» است. ضدهوایی خودکششی گپارت، ساخت آلمان است.

این روزنامه به نقل «منابع دولتی» گزارش داد که تحویل تانک‌های لئوپارد به اوکراین به محض تعمیر تانک‌ها ممکن است انجام شود.

گفته می‌شود که شرک آلمانی سازنده لئوپارد ۱ می‌خواهد تغییراتی در این تانک‌ها ایجاد کند و در صورت موافقت اوکراین آنها را به کی‌یف بفروشد.

در خبری دیگر، «یوناس گار استوره» نخست‌وزیر نروژ روز جمعه (امروز) اعلام کرد که این کشور برای کمک به اوکراین، سفارش تولید ده‌ها دستگاه تانک آلمانی «لئوپارد 2» را خواهد داد.

نخست‌وزیر نروژ تایید کرد که این کشور اروپای شمالی سفارش ۵۴ دستگاه تانک لئوپارد ۲ را می‌دهد و بعدا هم ۱۸ تانک دیگر را خریداری خواهد کرد.

او گفت: «ما از این موضوع اطمینان حاصل می‌کنیم که تعداد تانک‌های مشابهی با همسایگان در شمال اروپا و بسیاری از متحدان کلیدی ناتو (برای کمک به اوکراین) داشته باشیم. این کار بیش از قبل روابطمان را با آلمان تقویت می‌کند».

طبق گزارش رویترز، نروژ به عنوان کشور واقع در شمال اروپا دارای ۱۹۶ کیلومتر مرز با روسیه در قطب است.

این رسانه غربی افزود، نروژ در ابتدا برنامه داشت که ۷۲ دستگاه تانک از آلمان خریداری کند اما این تعداد را بعد از تاکیدات اخیر وزیر دفاع نروژ بر صرف هزینه بیشتر برای بالگرد، پهپاد و توپخانه‌های با برد بالا کاهش داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار