تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

موسوی‌تبریزی: فرمان عفو رهبری امیدوارکننده بود / صداوسیما هم همانند رهبری عمل کند

موسوی‌تبریزی: فرمان عفو رهبری امیدوارکننده بود / صداوسیما هم همانند رهبری عمل کند دبیر مجمع محققین قم با بیان اینکه، " فرمان عفو رهبر انقلاب موجب امیدواری بیشتر به آینده می‌شود، گفت: بهتر است صداوسیما هم همانند رهبری عمل کرده و مجریان و هنرمندانی که اشتباه داشتند را به عرصه فعالیت برگرداند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید حسین موسوی تبریزی دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه با اشاره فرمان عفو مقام معظم رهبری درباره محکومان قضائی، گفت: من به‌نوبه خودم از این فرمان عفو رهبر انقلاب خوشحال هستم و از ایشان تشکر می‌کنم.

 

وی گفت: من بارها گفته‌ام خیلی از این جوان‌ها دچار اشتباه شدند و برخی دیگر شاید راه اعتراض و نقد کردن را بلد نبودند؛ خب، لازم است که حکومت با این بچه‌ها پدرانه برخورد کنند؛ اینها هم اشکال و اعتراض دارند و معاند یا ضدانقلاب نیستند.

 

موسوی تبریزی گفت: انتظار داریم همان‌طور که رهبری فرمان عفو صادر کردند، دیگر نهادها نیز همانند رهبری عمل کنند، مثلاً دانشگاه‌ها نیز دانشجویانی که دچار اشتباه شده بودند را مورد عفو قرار دهد یا صداوسیما مجریان، هنرمندان و بازیگرانی که اشتباهاتی داشتند را به عرصه فعالیت برگرداند تا وضعیت خیل بهتر شود.

 

دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه در پایان گفت: فرمان عفو اقدام خیلی خوبی بود که قطعاً در انسجام اجتماعی مؤثر است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار