اسامی و تصاویر شهدای عملیات سراوان واکنش مقام دولت سیزدهم به ادعا‌های بلاگر اقتصادی در گفت‌و‌گو با علی ضیا درباره آموزش اقتصاد هلاکت 5 تروریست در عملیات سپاه در سراوان فوری/ شنیدن شدن صدای دو انفجار در قشم خبر خوش درباره آخرین وضعیت ماهی‌گیران ایرانی بازداشت شده در امارات + جزئیات پزشکیان در مجمع اقتصادی بریکس: برای ساختن اقتصاد عادلانه می‌کوشیم عراقچی: جهان روزبه‌روز به نظام مالی آمریکا بی‌اعتمادتر می‌شود تأکید پزشکیان بر تداوم اجرای توافقات با هند عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد

موسوی‌تبریزی: فرمان عفو رهبری امیدوارکننده بود / صداوسیما هم همانند رهبری عمل کند

موسوی‌تبریزی: فرمان عفو رهبری امیدوارکننده بود / صداوسیما هم همانند رهبری عمل کند دبیر مجمع محققین قم با بیان اینکه، " فرمان عفو رهبر انقلاب موجب امیدواری بیشتر به آینده می‌شود، گفت: بهتر است صداوسیما هم همانند رهبری عمل کرده و مجریان و هنرمندانی که اشتباه داشتند را به عرصه فعالیت برگرداند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام سید حسین موسوی تبریزی دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه با اشاره فرمان عفو مقام معظم رهبری درباره محکومان قضائی، گفت: من به‌نوبه خودم از این فرمان عفو رهبر انقلاب خوشحال هستم و از ایشان تشکر می‌کنم.

 

وی گفت: من بارها گفته‌ام خیلی از این جوان‌ها دچار اشتباه شدند و برخی دیگر شاید راه اعتراض و نقد کردن را بلد نبودند؛ خب، لازم است که حکومت با این بچه‌ها پدرانه برخورد کنند؛ اینها هم اشکال و اعتراض دارند و معاند یا ضدانقلاب نیستند.

 

موسوی تبریزی گفت: انتظار داریم همان‌طور که رهبری فرمان عفو صادر کردند، دیگر نهادها نیز همانند رهبری عمل کنند، مثلاً دانشگاه‌ها نیز دانشجویانی که دچار اشتباه شده بودند را مورد عفو قرار دهد یا صداوسیما مجریان، هنرمندان و بازیگرانی که اشتباهاتی داشتند را به عرصه فعالیت برگرداند تا وضعیت خیل بهتر شود.

 

دبیر مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه در پایان گفت: فرمان عفو اقدام خیلی خوبی بود که قطعاً در انسجام اجتماعی مؤثر است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار