شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

تشکیل گذرگاه هوایی ویژه ارتش ترکیه برای کمک‌رسانی به زلزله‌زدگان

وزیرد فاع ترکیه ضمن اعلام تشکیل گذرگاه هوایی ویژه برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده، گفت همه هواپیماهای این کشور در حالت آماده‌باش هستند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۲۶

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع ترکیه امروز (دوشنبه) از ایجاد گذرگاه هوایی ویژه توسط ارتش این کشور برای ارسال کمک‌ها به مناطق زلزله‌زده خبر داد.

 

«حلوصی آکار» وزیر دفاع ترکیه طی بازدید از روند ارسال کمک‌های هوایی به زلزله‌زدگان در جنوب این کشور، گفت: «همه هواپیماهای ما در حالت آماده باش هستند تا تدارکات تیم‌های امدادی را به مناطق آسیب‌دیده منتقل کنند».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، آکار در ادامه توضیح داد: «نیروهای مسلح ترکیه، یک گذرگاه هوایی ویژه را برای کمک به مناطق زلزله‌زده و اعزام تیم‌های جستجو برای یافتن بازماندگان ایجاد کرده است».

 

وی همچنین افزود: «به تعیین تلفات و خسارات نیروهای مسلح ترکیه بر اثر زلزله ادامه می‌دهیم و تاکنون متاسفانه ۳ شهید و چند مصدوم داریم. نیروهای ما در حال آماده‌شدن برای انتقال تدارکات تیم‌های نجات به مناطق آسیب‌دیده هستند».

 

طبق این گزارش وزیر دفاع ترکیه به همراه رئیس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی این کشور به مناطق زلزله‌زده در جنوب ترکیه رفتند.

 

به نوشته آناتولی، تاکنون کشورهای روسیه، ایران، لهستان، بلغارستان و جمهوری آذربایجان آمادگی خود را برای ارسال تیم‌های امداد و نجات و کمک به زلزله‌زدگان در ترکیه اعلام کرده‌اند.

 

پیش از این، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در پیام‌هایی به همتایان ترکیه‌ای و سوری خود، از آمادگی مسکو برای ارائه کمک‌های لازم جهت رفع پیامدهای زلزله امروز خبر داده بود. 

 

«فواد اُکتای» معاون رئیس‌جمهور ترکیه ضمن اشاره به لغو پروازهای مسافری در برخی استان‌های زلزله‌زده، آمار تلفات این زمین‌لرزه شدید تا ساعت ۱۰:۳۰ (به وقت ایران) ۲۸۴ کشته و ۲۳۲۳ زخمی است./ فارس

ارسال نظر