سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

مسکو به ماجرای بالن چینی در آمریکا، واکنش نشان داد

مسکو به ماجرای بالن چینی در آمریکا، واکنش نشان داد معاون وزیر خارجه روسیه گفت، اطمینان دارد، پکن در قبال حادثه‌ای که طی آن یک بالن چینی وارد حریم هوایی ایالات متحده شد، اقدام مسئولانه انجام می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 06
کد خبر: ۱۷۱۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه دوشنبه (ششم فوریه) گفت اطمینان دارد چین در قبال حادثه‌ای که طی آن یک بالن چینی وارد حریم هوایی ایالات متحده شد، اقدام مسئولانه انجام می‌دهد.

 

به گزارش رویترز، آمریکا که گفته این بالن نظارتی بوده، آن را ساقط کرد. چین می‌گوید این بالن غیرنظامی بوده و اقدام آمریکا را واکنش بیش از حد توصیف کرده است.

 

وزارت خارجه چین اعلام کرد ژی فنگ معاون وزیر خارجه چین یکشنبه اعتراض رسمی خود را به سفارت آمریکا در پکن درباره استفاده واشنگتن از زور برای حمله به بالن غیرنظامی ارائه کرد.

 

رسانه‌های آمریکا پنجشنبه به نقل از یک مقام ارشد این کشور گزارش دادند پنتاگون از چند روز قبل مشغول رصد یک بالن تجسسی چین بوده‌ که در ارتفاع بالا بر فراز آمریکا پرواز می‌کرده است. «پاتریک رایدر» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا گفت: «اطمینان داریم که این بالون تجسسی متعلق به جمهوری خلق چین است. نمونه چنین فعالیت‌هایی طی سال‌های گذشته مشاهده شده است».

 

شامگاه شنبه (به وقت تهران) بود که به دنبال چند روز جنجال آمریکایی‌ها و رسانه‌های این کشور درباره ورود «بالن جاسوسی» چین به حریم هوایی آمریکا، جو بایدن رئیس‌جمهور این کشور به ارتش دستور سرنگونی این بالن را داد. ارتش آمریکا سرانجام با اعزام یک جنگنده اف-۲۲ این بالن را بر فراز اقیانوس اطلس سرنگون کرد؛ بالنی که چین می‌گوید یک بالن «غیرنظامی» و برای دریافت اطلاعات هواشناسی بود.

 

اقدام جنجالی ارتش آمریکا برای سرنگون کردن بالن چینی بر فراز اقیانوس اطلس، واکنش وزارت دفاع چین را در پی داشت. پکن به اقدام ارتش آمریکا در سرنگون کردن بالن چینی اعتراض و اعلام کرد که این اقدام، پاسخ چین را به دنبال خواهد داشت.

 

«تان کِفِی» سخنگوی وزارت دفاع چین اعلام کرد که چین این حق را برای خود محفوظ می‌دارد که از ابزارهای لازم برای مقابله با شرایط مشابه استفاده کند.

 

پیش از واکنش وزارت دفاع چین، وزارت خارجه این کشور هم سرنگون کردن بالن را بشدت مورد انتقاد قرار داد و این اقدام آمریکا را «واکنش افراطی صریح و نقض جدی عرف بین‌المللی» توصیف کرد.

 

در پی جنجال‌آفرینی آمریکایی‌ها درباره ورود یک بالن چینی به حریم هوایی ایالات متحده، خبرگزاری دولتی چین خبر داد که پکن رئیس سازمان هواشناسی این کشور را برکنار کرد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار