جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

ابراز همدردی آیت الله سیستانی با زلزله زدگان ترکیه و سوریه

دفتر آیت الله سیستانی در بیانیه‌ای ضمن ابراز همدردی با زلزله زدگان در سوریه و ترکیه خواستار تسریع در کمک به آسیب دیدگان شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر،‌ دفتر آیت‌الله سیستانی با انتشار بیانیه ای با قربانیان زمین لرزه در ترکیه و سوریه ابراز همدردی و همبستگی کرد و خواستار تسریع در کمک به آسیب‌دیدگان شد.

 

در بیانیه رسمی دفتر مرجعیت اعلای شیعه در نجف اشرف که بامداد امروز منتشر شده آمده است: زمین‌لرزه شدید که اخیرا بخش‌های بزرگی از خاک ترکیه و سوریه را به لرزه درآورد، بر اساس اطلاعات وارده شمار بسیاری از قربانیان و آسیب‌دیدگان و خسارت‌های گسترده مادی در خانه‌ها و زیرساخت‌های این کشور داشته و فاجعه انسانی کم‌نظیری در عصر جدید است.

 

در این بیانیه آمده است: مرجعیت عالی دینی در نجف اشرف با کسانی که عزیزانشان را در این فاجعه بزرگ از دست داده‌اند ابراز هم‌دردی و هم‌بستگی می‌کند و از خداوند متعال برای آنان صبر و آرامش و برای مجروحان و آسیب‌دیدگان شفا و سلامتی طلب می‌کند.

 

در بیانیه مرجعیت عالی شیعه ابراز امیدواری شده که طرف‌های ذی‌ربط و افراد خیر برای تأمین نیازهای ضروری آسیب‌دیدگان در اسرع وقت اقدام کنند.

 

یادآور می‌شود که طبق آمارهای اعلام شده از سوی رسانه ها، شمار قربانیان زمین‌لرزه مهیب دوشنبه صبح در سوریه و ترکیه به بیش از 8 هزار جان باخته و 37 هزار مصدوم رسیده است.

 

در ترکیه، تازه‌ترین آمار رسمی اعلام‌شده از جانب وزیر بهداشت این کشور جان باختن 5 هزار و 894 تن و زخمی شدن 34 هزار تن را نشان می‌دهد.

 

«فؤاد اوکتای»، معاون رئیس‌جمهور ترکیه، نیز اعلام کرد که منطقه شاهد 312 پس‌لرزه بوده است.

 

رئیس جمهور ترکیه شب گذشته در مناطق فاجعه دیده وضعیت فوق العاده اعلام کرد.

 

در سراسر سوریه (مناطق تحت کنترل دولت و مناطق تحت کنترل مخالفان) نیز تعداد قربانیان به 2 هزار و 370 کشته و 2 هزار و 554 زخمی در استان‌های حلب، لاذقیه، حماه، ادلب و طرطوس رسیده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر