اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

تکذیب افشاگری درباره دخالت آمریکا در انفجار خط لوله نورد استریم

تکذیب افشاگری درباره دخالت آمریکا در انفجار خط لوله نورد استریم وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در پی افشاگری سیمور هرش روزنامه نگار مشهور آمریکایی مبنی بر خرابکاری دولت بایدن در خط لوله نورد استریم از طریق بمب گذاری در آن، این اظهارات را رد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 08
کد خبر: ۱۷۲۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر گارون گارن، سخنگوی پنتاگون روز چهارشنبه به وقت محلی گفت که آمریکا در انفجارهایی که در خطوط لوله گاز نورد استریم رخ داد، نقش نداشته است.

این سخنگوی پنتاگون تصریح کرد: آمریکا در انفجار نورد استریم دخالتی نداشت.

وی به سخنان لورا کوپر معاون وزیر دفاع آمریکا در امور روسیه، اوکراین و اوراسیا اشاره کرد که در یک نشست خبری در چهارم اکتبر ۲۰۲۲ گفته بود «آمریکا به هیچ وجه در این حادثه دخیل نبوده است».

سیمور هرش، روزنامه‌نگار مشهور آمریکایی اعلام کرده است که ایالات متحده آمریکا با بمب گذاری در خط لوله نورد استریم خرابکاری کرد .

یک خبرگزاری بین المللی روز چهارشنبه به وقت محلی گزارش داد، سیمور هرش، روزنامه‌نگار آمریکایی طی تحقیقی به این نتیجه رسیده است که غواصان نیروی دریایی آمریکا سال گذشته برای تخریب خطوط لوله گاز نورد استریم بمب کار گذاشته اند.

در این مقاله آمده است که مقامات اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در پی گفتگویی فشرده تصمیم گرفتند در این خط لوله گاز خرابکاری انجام دهند.

هرش در این مقاله می نویسد: به گفته یک مقام آگاه، در ژوئن گذشته، غواصان نیروی دریایی که تحت پوشش یک رزمایش گسترده ناتو موسوم به بالتاپس ۲۲فعالیت می کردند، مواد منفجره کنترل از راه دور را کار گذاشتند و سه ماه بعد، سه خط لوله از چهار خط لوله نورد استریم را نابود کردند.

این مقاله همچنین می‌گوید که تصمیم ادعایی برای خرابکاری در خطوط لوله پس از ۹ ماه بحث بسیار محرمانه داخلی انجام شد.

روزنامه‌نگار تحقیقی ۸۵ ساله آمریکایی که سابقه افشاگری در جنگ ویتنام و در خصوص زندان ابوغریب را دارد، در این افشاگری گفته است که انفجار به دستور "جو بایدن"، رییس‌جمهور آمریکا و بوسیله سیا انجام شده است.

به گزارش ایرنا، لاوروف در مصاحبه با خبرگزاری ریانووستی تصریح کرد که آمریکا به طور مستقیم در انفجارهای خطوط لوله نورد استریم مشارکت داشته است.

لاوروف افزود: ویکتوریا نولاند معاون سیاسی وزیر خارجه روسیه با ابراز خوشحالی از انفجار در خطوط لوله نورد استریم به موضوع مشارکت آمریکا در این حمله اعتراف کرد. سخنان او نشان دهنده مشارکت مستقیم آمریکا در این حمله تروریستی است.

خطوط لوله زیر آبی نورد استریم ۱ و ۲ که برای انتقال سالانه ۱۱۰ میلیارد متر مکعب گاز روسیه به اروپا ساخته شده بودند، در ماه سپتامبر در حادثه ای مشکوک دچار انفجار شدند که روسیه آن را عملیاتی تروریستی از سوی غرب اعلام کرد.

سوئد در ماه اکتبر به دلایل امنیت ملی اعلام کرد تمایلی به انجام تحقیقات مشترک با آلمان و دانمارک در مورد حمله به نورد استریم ندارد.

آلمان به‌عنوان دریافت‌کننده اصلی عرضه مقرون‌به‌صرفه گاز روسیه توسط نورد استریم، ذینفع اصلی این خطوط لوله بود. مسکو نیز در نتیجه این اقدام خرابکارانه صنعتی متحمل آسیب‌های اقتصادی جدی شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار