المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

ائتلاف سعودی یک نفتکش را توقیف کرد

یک مقام دریایی یمن روز دوشنبه اعلام کرد، ائتلاف سعودی یک نفتکش حامل سوخت مازوت (Maximus) ویژه نیروگاه برق الحدیده را از سه روز پیش توقیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۹ - ۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 July 23
کد خبر: ۱۷۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر ،  این منبع گفت، به رغم اینکه اینکه نفتکش مجوز سازمان ملل را برای ورود به بندر الحدیده دریافت کرده بود اما نیروهای ائتلاف متجاوز مانع از لنگر انداختن آن شدند.

 

این منبع تاکید کرد: نیروهای ائتلاف سعودی - اماراتی مصمم هستند از طریق توقیف نفتکش حامل مازوت ساکنان الحدیده را در تنگنا قرار دهند و رنج آنها را زیاد کنند.

 

از سوی دیگر، منابع در دولت مستعفی، سازمان یونیسف وابسته به سازمان ملل را به تامین هزینه‌های اردوهای تابستانه‌ای متهم کردند که انصارالله از طریق سازمان "شراکت جهانی برای آموزش" وزارت آموزش و پرورش وابسته به خود در صنعا برای دانشجویان یمنی برگزار می‌کند.

 

این پایگاه دولت مستعفی به نقل از منابع مذکور مدعی شد، یونیسف همه هزینه‌های کارمندان انصارالله برای مدیریت این اردوها را بر عهده گرفته است.

طبق اعلام پایگاه سپتامبر، منابع محلی یمنی می‌گویند، "انصارالله از طریق این اردوهای تابستانه خط مشی و ایده‌های خود را به کودکان و نوجوانان آموزش می‌دهد و علاوه بر آن این اردوها را به مراکز جذب نیرو تبدیل کرده است.

 

طبق ادعای منابع مذکور، یونیسف در سال ۲۰۱۶ مبلغ ۴۰ میلیون دلار به سازمان شراکت جهانی تحت نظارت انصارالله با هدف احداث کارگاه‌هایی در مدارس صنعا پرداخت کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار