ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

اسد: کشورهای غربی به وضعیت انسانی توجهی ندارند

اسد: کشورهای غربی به وضعیت انسانی توجهی ندارند بشار اسد رئیس‌جمهور سوریه در اولین اظهارنظر تلویزیونی بعد از زمین‌لرزه مرگبار دوشنبه، از کشورهای غربی انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۳ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 11
کد خبر: ۱۷۲۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، اسد در بازدید از مناطق زلزله‌زده به خبرنگاران گفت کشورهای غربی به وضعیت انسانی توجهی ندارند. طبق این گزارش، این اظهارنظر با اظهارات شنیده شده از سوی مقامات و رسانه‌های سوریه که کمبود کمک‌های بشردوستانه به این کشور زلزله‌زده را با تحریم‌های آمریکا و اتحادیه اروپا مرتبط دانسته‌اند، مطابقت دارد.

وزارت خزانه‌داری آمریکا جمعه (۱۰ فوریه) «مجوز عمومی» به مدت ۱۸۰ روز که معاملات مرتبط با امداد زلزله را مجاز می‌کند، صادر کرد. وزارت خارجه سوریه این تصمیم دولت آمریکا برای تعلیق بخشی از تحریم‌ها علیه این کشور را صوری با هدف نمایش احساسات کاذب انسانی خواند.

رئیس‌جمهور سوریه و همسرش «اسما اسد» جمعه وارد استان زلزله زده حلب شدند. آن دو ابتدا به بیمارستان حلب رفته و با زخمی‌ها و مجروحین زلزله ملاقات کردند و سپس با حضور در منطقه «المشارفه» در حلب که بیشترین آسیب را در زلزله دیده است، از نزدیک در جریان آواربرداری و امدادرسانی قرار گرفتند.

رئیس‌جمهور سوریه در سخنانی گفت که مردم این کشور در ۱۲ سال گذشته در برابر هر مشکل و توطئه‌ای استقامت کرده‌اند و از این بلای طبیعی نیز عبور خواهند کرد.

چند روز از وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۸ درجه در مقیاس ریشتر به مرکزیت ترکیه، می‌گذرد. زلزله‌ای که بخش‌های زیادی از منطقه غرب آسیا و شرق مدیترانه را به لرزه درآورد و علاوه بر ترکیه، بخش‌های زیادی از شمال سوریه را ویران کرد. این فاجعه تاکنون در سوریه بیش از ۳۵۰۰ قربانی داشته است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار