تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

جان باختن حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه

جان باختن حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تاکنون در زلزله سوریه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان باخته اند که احتمال افزایش شمار جان باختگان نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، مدیر سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه جان خود را از دست دادند، عنوان کرد که با طرف سوری درباره ارسال نیازهای ضروری پزشکی و انسانی برای آسیب دیدگان زلزله گفتگو کرده است.

وی افزود: شرایط در سوریه بسیار سخت است و ما نگران شیوع بیماری‌های مسری مثل وبا و سرخک هستیم، امکان ارسال کمک به این کشور محدود است و این امر بر سلامتی و بهداشت زلزله زدگان تأثیر می‌گذارد.

مدیر سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: تلاش می‌کنیم کمک‌ها را به همه نیازمندان در شمال غرب سوریه برسانیم و در حال حاضر اولویت با ممانعت از شیوع بیماری‌های مسری است، زیر ساخت‌های بهداشتی در این منطقه بسیار ضعیف است ما نیاز به همه مسیرها برای ارسال کمک به نیازمندان داریم.

این در حالی است که حسن الغباش وزیر بهداشت دولت سوریه اعلام کرد که شمار قربانیان زلزله در مناطق تحت کنترل دولت به ۱۴۱۴ کشته و ۲۳۴۹ مجروح رسید.

وی افزود: ما دستور ارسال کمک‌های پزشکی و امدادرسانی به همه شهروندان سوری در تمام خاک سوریه را دادیم.

همچنین سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان امروز یکشنبه و یک هفته پس از زلزله مرگبار در سوریه اعلام کرد: ما خواهان تعهد واقعی برای حمایت از مردم سوریه هستیم.

با توجه به رویکرد دوگانه و ضد بشری کشورهای غربی در قبال بحران کنونی سوریه، این مقام سازمان ملل تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم محاسبات سیاسی بر حمایت (از زلزله زدگان سوریه) غلبه کند./مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار