دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

جان باختن حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که تاکنون در زلزله سوریه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر جان باخته اند که احتمال افزایش شمار جان باختگان نیز وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 12
کد خبر: ۱۷۲۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از الجزیره، مدیر سازمان جهانی بهداشت با اشاره به اینکه حدود ۸ هزار و ۵۰۰ نفر بر اثر زلزله در سوریه جان خود را از دست دادند، عنوان کرد که با طرف سوری درباره ارسال نیازهای ضروری پزشکی و انسانی برای آسیب دیدگان زلزله گفتگو کرده است.

وی افزود: شرایط در سوریه بسیار سخت است و ما نگران شیوع بیماری‌های مسری مثل وبا و سرخک هستیم، امکان ارسال کمک به این کشور محدود است و این امر بر سلامتی و بهداشت زلزله زدگان تأثیر می‌گذارد.

مدیر سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: تلاش می‌کنیم کمک‌ها را به همه نیازمندان در شمال غرب سوریه برسانیم و در حال حاضر اولویت با ممانعت از شیوع بیماری‌های مسری است، زیر ساخت‌های بهداشتی در این منطقه بسیار ضعیف است ما نیاز به همه مسیرها برای ارسال کمک به نیازمندان داریم.

این در حالی است که حسن الغباش وزیر بهداشت دولت سوریه اعلام کرد که شمار قربانیان زلزله در مناطق تحت کنترل دولت به ۱۴۱۴ کشته و ۲۳۴۹ مجروح رسید.

وی افزود: ما دستور ارسال کمک‌های پزشکی و امدادرسانی به همه شهروندان سوری در تمام خاک سوریه را دادیم.

همچنین سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان امروز یکشنبه و یک هفته پس از زلزله مرگبار در سوریه اعلام کرد: ما خواهان تعهد واقعی برای حمایت از مردم سوریه هستیم.

با توجه به رویکرد دوگانه و ضد بشری کشورهای غربی در قبال بحران کنونی سوریه، این مقام سازمان ملل تاکید کرد: ما نمی‌خواهیم محاسبات سیاسی بر حمایت (از زلزله زدگان سوریه) غلبه کند./مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار