ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند فرستاده ترامپ: آمریکا نیروی زمینی در اوکراین مستقر نخواهد کرد

اردوغان: تعداد جانباختگان زلزله ترکیه به 21 هزار و 43 نفر رسید

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن بیان این که زمین‌لرزه‌های شدید دوشنبه (۱۷ بهمن) در جنوب این کشور، سه برابر قدرتمندتر از زلزله مرمره در سال ۱۹۹۹ در شمال غرب ترکیه بود، گفت تعداد جانباختگان زلزله مرگبار اخیر به ۲۱ هزار و ۴۳ نفر رسیده و زخمی‌ها ۸۰ هزار و ۹۷ نفر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 11
کد خبر: ۱۷۲۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر اردوغان در ادامه گفت که حافظه ترکیه مملو از فجایع مرتبط با زلزله است و افزود: در بازرسی مناطق زلزله‌زده برای ما روشن شد که با فاجعه بزرگی روبرو هستیم.

به گفته اردوغان، ۱۴ میلیون شهروند ترکیه تحت تاثیر زلزله دوشنبه قرار گرفتند و ممکن است تعداد زلزله‌زدگان در مناطق آسیب‌دیده و اطراف آن به ۲۰ میلیون نفر برسد.

رئیس‌جمهور ترکیه ضمن بیان این که عملیات جستجو و امداد در برخی شهرها و مناطق زلزله‌زده پایان یافته، افزود «هیچ شهروندی را زیر آوار باقی نخواهیم گذاشت. قول می‌دهیم روند بازسازی را تنها طرف یک سال تکمیل کنیم». اردوغان گفت ۱۶۰ هزار نیروی جستجو و نجات داخلی و خارجی شبانه‌روز در حال کار هستند.

وی در ادامه اظهار داشت: متاسفانه برخی احزاب و نیروهای سیاسی از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند و روحیه وحدت ندارند. اردوغان همچین از «کشورهای دوست و برادر» که در این فاجعه به کمک ترکیه آمدند، تشکر کرد.

به گفته رئیس‌جمهور ترکیه، این کشور بسیاری از روندها از جمله پیوستن به خدمت سربازی اجباری را به مدت چند ماه تعویق کرده است.

به گزارش الجزیره، اردوغان در اشاره به اتفاقات اخیر در این کشور در پی زلزله ویرانگر آن هم گفت: «برخی افراد ضعیف‌النفس از این فاجعه برای غارت و ربودن سوءاستفاده کردند و به همین خاطر وضعیت اضطراری اعلام کردیم». وی تاکید کرد دولت ترکیه علیه کسانی که در غارت و سایر جرایم در مناطق زلزله‌زده دست داشته‌اند، اقدام خواهد کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار