گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

تمرین پدافند هوایی ارتش رژیم صهیونیستی و سنتکام

رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی از برگزاری رزمایش مشترک پدافند هوایی و سایبری ارتش این رژیم با تروریست‌های سنتکام مستقر در منطقه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۲۸۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های رژیم موقت صهیونیستی یکشنبه شب به وقت تهران از برگزاری رزمایش مشترک پدافند هوایی با تروریست‌های سنتکام مستقر در غرب آسیا خبر دادند.

 

وبگاه «تایمز اسرائیل» اعلام کرد که نیروهای (رژیم ) اسرائیل و سنتکام (فرماندهی مرکزی آمریکا) امروز یکشنبه رزمایش مشترکی را آغاز کردند. ارتش رژیم موقت صهیونیستی اعلام کرده این رزمایش که «جونیپر فالکون» نام دارد، بر پدافند هوایی، امنیت سایبری، جمع آوری اطلاعات و تدارکات متمرکز است.این تمرین به دنبال رزمایش اخیر تل آویو و آمریکا با نام «جونیپر اوک» برگزار می‌شود.

 

ارتش رژیم اسرائیل و سنتکام به دلایل امنیتی به جزئیات بیشتر این رزمایش هیچ اشاره‌ای نکرده‌اند.

 

این در حالی است که یک رسانه آمریکایی اخیرا در مطلبی به موفقیت سامانه‌های دفاع موشکی ایران از جمله «باور-۳۷۳» اشاره کرد و نوشت، آزمایش جدید این سامانه کمتر از دو ماه پس از آن انجام شد که ایران از نسخه با برد توسعه یافته باور-۳۷۳ خود رونمایی و اعلام کرد با موفقیت یک هدف را از فاصله ۱۸۶ مایلی منهدم کرده است.

 

وبگاه «فوربز» نوشت، در این آزمایش رادار این سامانه یک هدف را از فاصله ۲۸۰ مایلی شناسایی و آن را از فاصله ۲۵۰ مایلی ردیابی کرد و با استفاده از موشک جدید «صیاد-۴» در برد ۱۸۶ مایلی منهدم کرد. در آن برهه یکی از فرماندهان ارشد ایرانی حتی اعلام کرد که این سامانه می‌تواند با هواپیماهای نسل پنجم مقابله کند.

 

این وبگاه نوشت، ایران دفاع هوایی لایه به لایه خود را در رزمایش نظامی «ذوالفقار- ۱۴۰۱» به نمایش گذاشت. سامانه «مرصاد» ساخت ایران در جریان این رزمایش یک پهپاد را که در ارتفاع 25 هزار پایی خارج از حریم هوایی ایران فعالیت می کرد، ردیابی کرد. ایران همچنین در این رزمایش از پدافند هوایی کوتاه برد و ارتفاع کم «مجید» و سامانه‌های برد بلند «۱۵ خرداد» و «تلاش» استفاده کرد.

 

این وبگاه در روزهای گذشته نیز نوشت، پایگاه عقاب-۴۴ نشان می‌دهد که جنگنده‌های ایرانی مستقر در اعماق زمین با استفاده از موشک‌های کروز دوربرد خود به موقع حملات تلافی جویانه انجام می‌دهند./فارس

ارسال نظر