شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند هشدار گروسی درباره قطع کامل برق نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا بازگشت تدریجی دیپلمات‌های آمریکایی به سفارتخانه‌های خاورمیانه عراقچی : دانش‌آموزان مدرسه میناب به حماسه مردم ایران تبدیل شدند رویترز: جنگ علیه ایران به بن‌بست پرهزینه رسید پاسخ کوبنده مجری فاکس نیوز به ترامپ پسکوف: فعلاً برنامه‌ای برای گفت‌وگوی پوتین و ترامپ وجود ندارد ترامپ: باور نمی‌کنم روسیه به کشورهای عضو ناتو حمله کند سنتکام: تنگه هرمز را مین‌روبی کردیم سخنگوی کاخ سفید: مذاکره‌ای با ایران در جریان نیست دیدار وزیر خارجه قطر با قالیباف

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم «ماتیوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور تا کنون 250 تانک T-72 به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر موراویتسکی که این سخنان را در جریان کنفرانس مطبوعاتی با «اولاف کریسترسون» نخست وزیر سوئد در استکهلم مطرح می‌کرد، گفت: «در آینده نزدیک 60 تانک دیگر از نوع T-72 و PT-91 و Tward و 14 تانک از نوع لئوپارد-2 به اوکراین ارسال خواهد کرد».

این مقام اروپایی تاکید کرد که لهستان همچنان به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد تا بر روسیه پیروز شود.

لهستان یکی از نخستین کشورهایی بود که خواستار ارسال تانک‌های پیشرفته به اوکراین بوده و خواستار تشکیل ائتلافی بین‌المللی برای حمایت از کی‌یف با تانک‌های سنگین شده بود.

آلمان در 25 ژانویه گذشته نیز با ارسال 14 تانک لئوپارد-2 به اوکراین موافقت کرد. این کشور همچنین به لهستان و دیگر کشورهایی که دارای تانک لئوپارد 2 بودند اجازه داد تا تانک‌های خود را به اوکراین بفرستند.

تسلیم شدن آلمان برای ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد 2 به اوکراین پس از آن صورت گرفت که آمریکا فشارهای شدیدی را به «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در این زمینه وارد کرد.

از زمان آغاز جنگ در اوکراین در ماه فوریه، واشنگتن میلیون ها دلار کمک تسلحیاتی و مالی به کی یف انجام داده است. واشنگتن همچنین اقدام به ارائه کمک های اطلاعاتی به نیروهای اوکراینی نیز پرداخته است.

آمریکا تا کنون تسلیحات کشنده نظیر راکت اندازهای چندگانه هایمارس، هویتزر M777 و پهپادهای تهاجمی را به اوکراین ارسال کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار