ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم

لهستان: 250 تانک T-72‌ به اوکراین فرستاده‌ایم «ماتیوش موراویتسکی» نخست وزیر لهستان روز دوشنبه اعلام کرد که این کشور تا کنون 250 تانک T-72 به اوکراین ارسال کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۲۴ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 13
کد خبر: ۱۷۳۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر موراویتسکی که این سخنان را در جریان کنفرانس مطبوعاتی با «اولاف کریسترسون» نخست وزیر سوئد در استکهلم مطرح می‌کرد، گفت: «در آینده نزدیک 60 تانک دیگر از نوع T-72 و PT-91 و Tward و 14 تانک از نوع لئوپارد-2 به اوکراین ارسال خواهد کرد».

این مقام اروپایی تاکید کرد که لهستان همچنان به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد تا بر روسیه پیروز شود.

لهستان یکی از نخستین کشورهایی بود که خواستار ارسال تانک‌های پیشرفته به اوکراین بوده و خواستار تشکیل ائتلافی بین‌المللی برای حمایت از کی‌یف با تانک‌های سنگین شده بود.

آلمان در 25 ژانویه گذشته نیز با ارسال 14 تانک لئوپارد-2 به اوکراین موافقت کرد. این کشور همچنین به لهستان و دیگر کشورهایی که دارای تانک لئوپارد 2 بودند اجازه داد تا تانک‌های خود را به اوکراین بفرستند.

تسلیم شدن آلمان برای ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد 2 به اوکراین پس از آن صورت گرفت که آمریکا فشارهای شدیدی را به «اولاف شولتز» صدر اعظم آلمان در این زمینه وارد کرد.

از زمان آغاز جنگ در اوکراین در ماه فوریه، واشنگتن میلیون ها دلار کمک تسلحیاتی و مالی به کی یف انجام داده است. واشنگتن همچنین اقدام به ارائه کمک های اطلاعاتی به نیروهای اوکراینی نیز پرداخته است.

آمریکا تا کنون تسلیحات کشنده نظیر راکت اندازهای چندگانه هایمارس، هویتزر M777 و پهپادهای تهاجمی را به اوکراین ارسال کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار