رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران

آمریکا مدعی شد؛ انهدام «پهپاد ساخت ایران» در سوریه

سازمان تروریستی سنت‌کام در بیانیه‌ای بامداد چهارشنبه مدعی شده یک فروند پهپاد ساخت ایران را در سوریه منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ گروه تروریستی سنت‌کام مدعی شد یک فروند پهپاد ساخت ایران را هنگام انجام مأموریت شناسایی بر فراز یکی از پایگاه‌های آمریکا در شمال شرق سوریه سوریه ساقط کرده است.

 

سنت‌کام در بیانیه‌ای تصریح کرد: «روز ۱۴ فوریه، حدود ساعت ۲:۳۰ بعدالظهر به وقت محلی، نیروهای آمریکا در سوریه با یک پهپاد ساخت ایرانی که در تلاش برای انجام مأموریت شناسایی از سایت پشتیبانی ماموریت کونوکو در شمال شرق سوریه بود درگیر شده و آن را ساقط کردند.»

 

منابع رسمی سوریه حدود سه هفته پیش گزارش داده بودند که آمریکا در راستای اشغال خاک سوریه و سرقت منابع این کشور با همکاری شبه‌نظایان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (اس‌دی‌اف) سلاح و مهمات به پایگاه‌های خود در شمال شرق سوریه وارد کرده است.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روز ۵ بهمن‌ماه به نقل از منابع محلی این کشور گزارش داده بود یک کاروان متشکل از ۴۰ خودروی آمریکایی که بیشترشان کامیون‌های حامل سلاح و مهمات بودند، با اسکورت خودروهای زرهی وارد پایگاه اشغالگران در شهر الشدادی از توابع استان حسکه در شمال شرق سوریه شدند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده بود که منابع سوری چند هفته قبل‌تر از حملات پهپادی و راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه خبر دادند که مهم‌ترین این حملات مربوط به پایگاه «التنف» در جنوب شرق سوریه بود.

 

منابع نزدیک به معارضان سوریه اواخر دی‌ماه گزارش داده بودند پایگاه آمریکایی التنف در جنوب شرق سوریه هدف حمله پهپادی واقع شده است.

 

ساعاتی بعد، ارتش آمریکا با انتشار بیانیه‌ای حمله به مقر نظامیان اشغالگر خود در التنف سوریه را تایید کرده و اعلام کرده بود سه پرنده بدون‌سرنشین پایگاه نیروهای این کشور در سوریه را هدف قرار دادند./ فارس

ارسال نظر