بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

آمریکا مدعی شد؛ انهدام «پهپاد ساخت ایران» در سوریه

سازمان تروریستی سنت‌کام در بیانیه‌ای بامداد چهارشنبه مدعی شده یک فروند پهپاد ساخت ایران را در سوریه منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۲۰۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ گروه تروریستی سنت‌کام مدعی شد یک فروند پهپاد ساخت ایران را هنگام انجام مأموریت شناسایی بر فراز یکی از پایگاه‌های آمریکا در شمال شرق سوریه سوریه ساقط کرده است.

 

سنت‌کام در بیانیه‌ای تصریح کرد: «روز ۱۴ فوریه، حدود ساعت ۲:۳۰ بعدالظهر به وقت محلی، نیروهای آمریکا در سوریه با یک پهپاد ساخت ایرانی که در تلاش برای انجام مأموریت شناسایی از سایت پشتیبانی ماموریت کونوکو در شمال شرق سوریه بود درگیر شده و آن را ساقط کردند.»

 

منابع رسمی سوریه حدود سه هفته پیش گزارش داده بودند که آمریکا در راستای اشغال خاک سوریه و سرقت منابع این کشور با همکاری شبه‌نظایان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» (اس‌دی‌اف) سلاح و مهمات به پایگاه‌های خود در شمال شرق سوریه وارد کرده است.

 

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) روز ۵ بهمن‌ماه به نقل از منابع محلی این کشور گزارش داده بود یک کاروان متشکل از ۴۰ خودروی آمریکایی که بیشترشان کامیون‌های حامل سلاح و مهمات بودند، با اسکورت خودروهای زرهی وارد پایگاه اشغالگران در شهر الشدادی از توابع استان حسکه در شمال شرق سوریه شدند.

 

این گزارش در حالی منتشر شده بود که منابع سوری چند هفته قبل‌تر از حملات پهپادی و راکتی به پایگاه نظامیان آمریکایی در سوریه خبر دادند که مهم‌ترین این حملات مربوط به پایگاه «التنف» در جنوب شرق سوریه بود.

 

منابع نزدیک به معارضان سوریه اواخر دی‌ماه گزارش داده بودند پایگاه آمریکایی التنف در جنوب شرق سوریه هدف حمله پهپادی واقع شده است.

 

ساعاتی بعد، ارتش آمریکا با انتشار بیانیه‌ای حمله به مقر نظامیان اشغالگر خود در التنف سوریه را تایید کرده و اعلام کرده بود سه پرنده بدون‌سرنشین پایگاه نیروهای این کشور در سوریه را هدف قرار دادند./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار