پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی

خزعلی: مسئولان به بانوان شاغل خواهان فرزندآوری مرخصی و اجازه دورکاری دهند

خزعلی: مسئولان به بانوان شاغل خواهان فرزندآوری مرخصی و اجازه دورکاری دهند معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: مسئولان باید به بانوان شاغل که خواهان فرزندآوری هستند مرخصی و اجازه دورکاری بدهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۰ - ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 15
کد خبر: ۱۷۳۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، انسیه خزعلی در همایش بانوان حراست که با عنوان «زن، عفت، امنیت» در سالن اجالس سران با حضور بانوان حراست کل کشور برگزار شد، افزود: امام خمینی(ره) زمینه رشد و تعالی را برای زنان فراهم کردند. ما زنان بیشتر از دیگران مدیون امام(ره) هستیم زیرا زمینه فعالیت و امنیت و حرکت را امام(ره) برای ما فراهم کرد.

وی ادامه داد: زمانیکه حرکت مسیر دانشی برای مردان هفت برابر و برای زنان هفده برابر بعد از انقلاب می شود و برای ما با این سرعت چشم گیر سعی می کنند پرده بردارند باید به اهمیت نقش زنان پی برد و البته هرگز مطلوبی را که باید به آن برسیم کتمان نمی کنیم و فاصله زیاد است.

خزعلی تصریح کرد: رهبر انقلاب در آخرین سخنانی که برای بانوان ایرانی دارند تاکید می کنند که باید بر مسئولیت زنان و از بانوان فرهیخته کمک کنیم.

وی ادامه داد: باید به جامعه و جهان الگوی سومی ارائه دهیم که ضمن کامل بودن بتوانند در همه زمینه ها و عرصه ها استعدادهای بی نظیر زنان را به نمایش بگذارد و اجازه ندهد که زنان مایه سوءاستفاده سرمایه داران و کاسبان رسانه قرار گیرد.

معاون رییس جمهور گفت: شما زنان حافظ جهت دهی بسیاری از مسائل راهبردی کشور در صحنه عمل و اقدام هستید و بسیار مهم هست که همه کارهای ما باید براساس اخلاق پیش رود و در همه حرکت های ما اخلاق و شیوه صحیح تربیتی قرار بگیرد.

خزعلی ادامه داد: باید بتوانیم حدود و وظایف خود را بشناسیم که متاسفانه یکی از مواردی است که ضربه آن را می خوریم. ما در اجرا با مشکل روبرو هستیم و در موضوع زنان هم شاید نقض هایی در قانون باشد اما همان قانون هم عمل نمی شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانوداه افزود: یکی از موضوعات این است که مسئولان مربوطه اجازه نمی دهند که بانوان فرزندآوری داشته باشند یا مرخصی های لازم یا دورکاری انجام دهند در صورتیکه مسئولان با این موضوع همراهی کنند، در واقع حمایت از کشور و حمایت از فرزندآوری است و باید پشتیبان آنها باشیم. امیدوار هستم سیاست های خوبی که پایه گذاری می شود نیز به خوبی به اجرا در آید.

همایش بانوان حراست با عنوان «زن، عفت، امنیت» روز گذشته(سه شنبه) در سالن اجلاس سران برگزار شد./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار