خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

سعید جلیلی: عملکرد غرب درباره اتفاقات ۱۴۰۱ ناشی از ضعف آنها نسبت به حقوق زنان بود

سعید جلیلی: عملکرد غرب درباره اتفاقات ۱۴۰۱ ناشی از ضعف آنها نسبت به حقوق زنان بود سعید جلیلی گفت: عملکرد غربی‌ها نسبت به اتفاقات سال ۱۴۰۱ در کشورمان و تمرکز آنها بر روی مسئله زن و حقوق زن را می‌توان ضعف آنها نسبت به این مسئله و قوت اندیشه اسلام و انقلاب اسلامی در مسئله زن دانست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۰۵ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 25
کد خبر: ۲۶۶۶۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید جلیلی گفت: عملکرد غربی‌ها نسبت به اتفاقات سال ۱۴۰۱ در کشورمان و تمرکز آنها بر روی مسئله زن و حقوق زن را می‌توان ضعف آنها نسبت به این مسئله و قوت اندیشه اسلام و انقلاب اسلامی در مسئله زن دانست.

سعید جلیلی در حاشیه‌ی هشتاد و یکمین جلسه حکمت سیاسی اسلام در قرآن در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره قانون عفاف و حجاب گفت: با انصاف می‌نویسید؟! قوانین کشور لازم الاجراست و نباید نسبت به آنها، سلیقه‌ای عمل کرد.

بنا بر روایت رسانه شخصی سعید جلیلی، سعید جلیلی در هشتاد و دومین جلسه‌ی حکمت سیاسی اسلام در قرآن گفت: در دو سال گذشته به ویژه در سال ۱۴۰۱، یکی از شعار‌های مهمی که دشمن بر روی آن تمرکز داشت، ادعای طرفداری از زن بود.

وی افزود: در آن ایام، مشاهده کردیم که برخی مقامات رده بالای غربی (مانند بایدن و مکرون) به صحنه آمده و نسبت به اتفاقات کشورمان، اعلام موضع کرده و با تمام قدرت پای کار آمده بودند و اشک تمساح می‌ریختند، اما پس از گذشت یک‌سال از آن روزها، مشاهده کردیم همین افراد نه تنها جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان و مردم عادی را محکوم نمی‌کنند، بلکه با تمام قدرت به پشتیبانی از آنها اقدام کرده‌اند.

او ادامه داد: علت این عملکرد غربی‌ها نسبت به اتفاقات سال ۱۴۰۱ در کشورمان و تمرکز آنها بر روی مسئله زن و حقوق زن را می‌توان ضعف آنها نسبت به این مسئله و قوت اندیشه اسلام و انقلاب اسلامی در مسئله زن دانست. امروز تمدن غرب در بسیاری از موضوعات و به خصوص مسئله زن، به بن‌بست رسیده است و مشخص شده که این تمدن، حقوق زنان را نادیده گرفته و کرامتشان را منکوب می‌کند.

نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی افزود: در کتاب «امپراطوری توهم» که توسط یک نویسنده آمریکایی نوشته شده است، عنوان می‌شود که آنچه به عنوان حقوق زن در کشور‌های غربی مطرح می‌شود، توهمی بیش نیست. به عنوان مثال، کشور سوئیس که به عنوان یکی از کشور‌هایی که تجسم تمدن غرب است و چنین ادعا‌هایی را مطرح می‌کند، حدود ۵۰ سال است که حق رای زنان را به رسمیت شناخته است و عمده کشور‌های اروپایی، کمتر از یک قرن است که این حق را برای بانوان قائل شده‌اند! این در صورتی است که در قرآن کریم، از بیعت زنان با نبی‌اکرم (ص) سخن به میان می‌آید: «یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ إِذَا جَاءَکَ الْمُؤْمِنَاتُ یُبَایِعْنَکَ عَلَیٰ أَنْ لَا یُشْرِکْنَ بِاللَّهِ شَیْئًا وَلَا یَسْرِقْنَ وَلَا یَزْنِینَ وَلَا یَقْتُلْنَ أَوْلَادَهُنَّ وَلَا یَأْتِینَ بِبُهْتَانٍ یَفْتَرِینَهُ بَیْنَ أَیْدِیهِنَّ وَأَرْجُلِهِنَّ وَلَا یَعْصِینَکَ فِی مَعْرُوفٍ فَبَایِعْهُنَّ وَاسْتَغْفِرْ لَهُنَّ اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِیم»

جلیلی گفت: در کنار این مباحث، باید توجه داشت که این توجه غربی‌ها به مسائل زنان، در شرایطی اتفاق افتاد که این کشور‌ها پس از دو جنگ جهانی، برای پیشرفت صنعتی و اقتصادی خود، نیاز به نیروی کار بیشتری داشتند و به بهانه حقوق زنان، آنها را وارد فضای کار کردند و این نگاه ابزاری به زن در غرب، تا به امروز ادامه داشته است.

او افزود: گاهی مشاهده می‌کنیم که برخی ادعای ایمان دارند، اما در برخی از مباحث، مقهور غربی‌ها می‌شوند! «ذَٰلِکَ بِأَنَّهُمْ قَالُوا لِلَّذِینَ کَرِهُوا مَا نَزَّلَ الله سَنُطِیعُکُمْ فِی بَعْضِ الْأَمْرِ»؛ می‌گویند، چون غربی‌ها از فلان مسئله خوششان نمی‌آید، پس ما نیز آن را تکرار نکنیم!

وی در ادامه گفت: امروز تمدن غرب نگران است که اندیشه اسلام بتواند با الگو‌هایی که ارائه می‌دهد، بنیان‌های غلط آنها در موضوعات مختلف را به چالش بکشد. در دوران جاهلیت قبل اسلام، دختران را زنده به گور می‌کردند و امروز نیز جاهلیت مدرن در تمدن غرب، در امتداد همان جاهلیت پیش از اسلام، با افتخار اقدام به سقط صد‌ها هزار جنین دختر و پسر می‌کنند. مبنای تمدنی غرب چنین چیزی است.

نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکید کرد: در اندیشه اسلامی، جنسیت عامل برتری انسان‌ها نیست بلکه تقوا و عمل صالح افراد، معیار برتری افراد نسبت به یکدیگر است. در قرآن کریم، مشاهده می‌کنیم که وقتی خداوند می‌خواهد دو نمونه و الگو را به مومنین معرفی کند، از دو بانو (همسر فرعون و حضرت مریم (س)) نام می‌برد و نامی از آقایان نمی‌آورد. در مقابل نیز دو تن از همسران پیامبران (همسر حضرت نوح (ع) و همسر حضرت لوط (ع)) را به عنوان نمونه افراد بدکار معرفی می‌کند تا نشان دهد مناسبات قومی، قبیله‌ای و جنسیتی در برتری افراد نقشی ندارد و تنها معیار برتری افراد، تقوا، ایمان و عمل صالح آنهاست.

او تاکید کرد: زن که عناوین مختلفی در جامعه (مانند همسر، دختر، مادر و خواهر) را داراست، در اندیشه دینی با تمام این عناوین، دارای جایگاه و احترام ویژه می‌باشد و حتی زمانی که از جایگاه والدین سخن به میان می‌آید، جایگاه و نقش مادر به صورت ویژه‌ای برجسته می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار