کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه رسانه آمریکایی: حملات علیه داعش در سوریه ممکن است چند هفته ادامه داشته باشد

آمریکا: با چالش‌های مختلفی از سوی ایران مواجه هستیم

«ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن با چالش‌های مختلفی از سوی تهران مواجه است، مدعی شد که ایران به حمایت از «بازیگران شرور» منطقه‌ای برای بی‌ثبات کردن غرب آسیا می‌پردازد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر پرایس طی نشست خبری درباره سفر «رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران به کشور عمان، گفت: «آنها درباره مسائلی مرتبط با ایران گفتگو کردند. تمام تعاملات مالی اکثرا روی ایران متمرکز است. عمان نقش بسیار مفیدی در تصمیم ایران برای آزادی باقر نمازی ایفا کرد».

به نوشته وبگاه وزارت خارجه آمریکا، وی در این‌باره ادامه داد: «وقتی رابرت در جهان سفر می‌کند، ایران همیشه اولویت دستورکار است. درباره برنامه هسته‌ای ایران، چالش‌هایی که ایران برای نظم جهانی دارد، سرکوب و خشونت علیه مردم خود، حمایت ایران از روسیه با پهپاد برای جنگ در اوکراین و بازداشت آمریکایی‌ها از این دست موضوعات هستند».

پرایس در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا آمریکا هم‌اکنون در حال تبادل پیام با ایران درباره احیای برجام است، توضیح داد: «خیر. برجام برای ماه‌هاست که در تمرکز ما نیست. تمرکز ما روی سه چیز است، اینکه به ایران بفهمانیم که باید کشتار و سرکوب مردم خود را پایان دهد، کمک امنیتی و پهپادی به روسیه انجام ندهد و آمریکایی‌های بازداشت‌شده را آزاد کند».

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین با تکرار ادعاهای مطرح‌شده در یک گزارش سازمان ملل، مدعی شد که شخصی به‌نام «سیف العدل» که سرکرده جدید سازمان تروریستی القاعده است، در ایران حضور دارد.

وی بدون ارائه هیچ مدرکی، در این‌باره ادعا کرد: «ارزیابی ما با ارزیابی سازمان ملل درباره حضور سیف العدل در ایران، همخوانی دارد. ارائه پناهگاه به القاعده، یکی دیگر از حمایت‌های گسترده ایران از تروریسم و فعالیت‌های ثبات‌زدا در خاورمیانه و فراتر از آن است».

پیش از این نیز «دانا استرول» معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا در امور غرب آسیا با ادعای اینکه همکاری نظامی ایران و روسیه عواقبی برای ثبات و امنیت منطقه دارد، گفته بود واشنگتن به تلاش برای پاسخگو کردن تهران به دلیل ارسال سلاح به مسکو ادامه می‌دهد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار