احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری علیه ایران

آمریکا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس بعد از اتمام نشست مشترک خود بیانیه‌ای صادر کرده و به تکرار اتهامات علیه ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر آمریکا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در این بیانیه آنچه «سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده ایران، حمایت از تروریسم، استفاده از موشک‌های پیشرفته، تسلیحات سایبری و پهپادی» را محکوم کرده‌اند.

در این بیانیه، آمریکا و اعضای شورای همکاری بر شراکت دیرینه خود و همچنین عزم مشترک برای «تقویت امنیت منطقه» تأکید کرده‌اند.

طرف‌‌ها همچنین از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کرده و از تهران خواسته‌اند به طور کامل با تحقیقات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند.

این بیانیه همچنین تصریح کرده از نگاه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس دیپلماسی همچنان روش ارجح برای مقابله با سیاست‌های ایران است.

در این بیانیه همچنین از جامعه بین‌المللی خواسته شده تمامی قطعنامه‌های شورای امنیت در ممنوعیت انتقال سلاح و تجهیزات مرتبط به طرف‌های یمنی را اجرا کنند.

روز گذشته سخنگوی پنتاگون در توضیح نشست‌های کارگروه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس در ریاض گفت که مقابله با تهدیدات موشکی و پهپادی ایران از محورهای این نشست بوده است.

هفته گذشته وزارت خارجه آمریکا خبر داده بود هیأتی بلندپایه برای شرکت در نشست‌های کارگروه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس از روز ۱۳ تا ۱۶ فوریه (۲۳ بهمن تا ۲۶ بهمن) به عربستان می‌رود.

«رابرت مالی» نماینده ویژه دولت در امور ایران، «کریستوفر لندبرگ» نماینده ویژه موقت آمریکا در ائتلاف ضدداعش، «دانیل بنیام» معاون دستیار وزیر خارجه و «دانا استرول» معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا سرپرستی هیأت آمریکایی را به عهده داشتند./فارس

ارسال نظر