«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری علیه ایران

بیانیه مشترک آمریکا و شورای همکاری علیه ایران آمریکا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس بعد از اتمام نشست مشترک خود بیانیه‌ای صادر کرده و به تکرار اتهامات علیه ایران پرداختند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۰ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 16
کد خبر: ۱۷۳۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر آمریکا و اعضای شورای همکاری خلیج فارس در این بیانیه آنچه «سیاست‌های بی‌ثبات‌کننده ایران، حمایت از تروریسم، استفاده از موشک‌های پیشرفته، تسلیحات سایبری و پهپادی» را محکوم کرده‌اند.

در این بیانیه، آمریکا و اعضای شورای همکاری بر شراکت دیرینه خود و همچنین عزم مشترک برای «تقویت امنیت منطقه» تأکید کرده‌اند.

طرف‌‌ها همچنین از پیشرفت‌های هسته‌ای ایران ابراز نگرانی کرده و از تهران خواسته‌اند به طور کامل با تحقیقات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری کند.

این بیانیه همچنین تصریح کرده از نگاه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس دیپلماسی همچنان روش ارجح برای مقابله با سیاست‌های ایران است.

در این بیانیه همچنین از جامعه بین‌المللی خواسته شده تمامی قطعنامه‌های شورای امنیت در ممنوعیت انتقال سلاح و تجهیزات مرتبط به طرف‌های یمنی را اجرا کنند.

روز گذشته سخنگوی پنتاگون در توضیح نشست‌های کارگروه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس در ریاض گفت که مقابله با تهدیدات موشکی و پهپادی ایران از محورهای این نشست بوده است.

هفته گذشته وزارت خارجه آمریکا خبر داده بود هیأتی بلندپایه برای شرکت در نشست‌های کارگروه آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس از روز ۱۳ تا ۱۶ فوریه (۲۳ بهمن تا ۲۶ بهمن) به عربستان می‌رود.

«رابرت مالی» نماینده ویژه دولت در امور ایران، «کریستوفر لندبرگ» نماینده ویژه موقت آمریکا در ائتلاف ضدداعش، «دانیل بنیام» معاون دستیار وزیر خارجه و «دانا استرول» معاون دستیار وزیر دفاع آمریکا سرپرستی هیأت آمریکایی را به عهده داشتند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار