پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

تیراندازی مرگبار در می‌سی‌سی‌پی آمریکا با ۶ قربانی

تیراندازی مرگبار در می‌سی‌سی‌پی آمریکا با ۶ قربانی حداقل شش نفر در یک رشته تیراندازی در شهرستان تیت می سی سی پی آمریکا کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر، حداقل شش نفر در جریان رشته تیراندازی روز جمعه در می سی سی پی آمریکا کشته شدند.

 

پلیس شهر تیت در می سی سی پی که تیراندازی‌ در آنجا رخ داده؛ گفته است که فرد تیرانداز از صبح جمعه در مناطق مختلفی از شهر شروع به تیزاندازی و شلیک به شهروندان کرده است.

 

تیراندازی اول در حدود ساعت 11 صبح در بیرون یک فروشگاه رخ داد و یک مرد جان خود را از دست می‌دهد، پس از این حادثه نیز جسد یک زن در داخل خانه و چهار جسد دیگر در نزدیکی خانه فرد تیرانداز پیدا شدند.

 

این گزارش می افزاید که مظنون اگرچه از سوی پلیس هنگام رانندگی دستگیر شده است، اما تا پایان تحقیقات نمی توان درباره علت این تیراندازی ها به نتیجه رسید.

 

تیراندازی ها همچنان در آمریکا در پرتو قانون آزادی اسلحه قربانی می‌گیرد. فعالان و حامیان کنترل سلاح در آمریکا امیدوار بودند که ریاست‌جمهوری جو بایدن بتواند موجب پیشرفت در زمینه جلوگیری از خشونت با اسلحه در این کشور شود ولی با گذشت حدود دو سال از ریاست‌جمهوری بایدن این امیدها به یأس و سرخوردگی تبدیل شده است.

 

فعالان کنترل سلاح در آمریکا بر این باورند که عملکرد دولت وی برای مقابله با خشونت اسلحه و کنترل تسلیحات واقعاً ناامیدکننده بوده است.

 

بایدن نیز مانند رؤسای جمهور قبلی آمریکا دستورات اجرایی متعددی را برای جلوگیری از خشونت با اسلحه صادر کرد ولی قانون مربوط به بررسی سوابق خریداران سلاح در سنای آمریکا رد شد.

 

فعالان و حامیان مقابله با خشونت اسلحه در آمریکا از بایدن خواسته‌اند فشار بیشتری را بر کنگره وارد کند تا نمایندگان اقدامات قاطع‌تری را اتخاذ و اجرا کنند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار