ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک

لهستان: آماده تحویل F-۱۶ به اوکراین نیستیم

لهستان: آماده تحویل F-۱۶ به اوکراین نیستیم نخست وزیر لهستان اعلام کرد که کشورش می تواند جنگنده های MiG-۲۹ ساخت شوروی سابق را در اختیار اوکراین قرار دهد، اما آمادگی ارائه جنگنده های F-۱۶ آمریکایی را ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر، ماتئوش موراویسکی نخست وزیر لهستان اعلام کرد که کشورش می تواند جنگنده های MiG-29 ساخت شوروی را در اختیار اوکراین قرار دهد، اما آمادگی ارائه جنگنده های F-16 آمریکایی را ندارد.

 

موراویسکی روز جمعه در کنفرانس امنیتی مونیخ در پاسخ به سوالی در مورد ارسال جنگنده های اف-16 به اوکراین گفت: ما چند فروند از آنها داریم و موافقت می کنیم که جنگنده هایی از نوع دیگر را به همراه سایرین به عنوان بخشی از تصمیم ناتو در اختیار خود قرار دهیم».

 

موراویسکی گفت که ورشو حاضر نیست هواپیماهای F-16 خود را به اوکراین تحویل دهد، زیرا تعداد محدودی از آنها را در اختیار دارد.

 

لهستان تنها دو نوع هواپیمای جنگی اف-16 آمریکایی و میگ-29 را در اختیار دارد و بر اساس اطلاعات موجود، لهستان دارای 48 جنگنده اف-16 است.

 

ایالات متحده و آلمان اعلام کردند که قصد ندارند هواپیماهای جنگی در اختیار اوکراین قرار دهند. انگلیس همچنین گفت که هنوز تصمیمی در مورد این تدارکات نگرفته است، هرچند ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس، آن را رد نکرده است.

 

این در حالی است که آمریکا اعلام کرده که از تصمیم کشورهای متحد خود برای تحویل جت های جنگنده به اوکراین استقبال می کند.

 

«جان کربی»، مسئول هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی در شورای امنیت ملی کاخ سفید روز جمعه گفت: «اگر هر یک از متحدان ایالات متحده تصمیم بگیرد که جت های جنگنده به اوکراین تحویل دهد، واشنگتن از این اقدام استقبال خواهد کرد.»

 

او گفت: «ما هرگز به شرکای خود دیکته نکرده‌ایم که چه چیزی می‌توانند یا نمی‌توانند [به کیف] بدهند. اگر یکی از متحدان و شرکای ما بخواهد هواپیمای جنگنده ارائه کند، ما از آن استقبال می کنیم.»

 

هنگامی که از کربی در مورد امکان ارسال جت های جنگنده آمریکا به اوکراین پرسیده شد، کربی پاسخ داد که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده قبلاً به این سؤال پاسخ داده است و او چیز جدیدی در این ارتباط برای گفتن ندارد. جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا پیشتر در 31 ژانویه یعنی کمتر از یک ماه پیش گفته بود که واشنگتن جنگنده های F-16 را به دولت کی یف تحویل نخواهد داد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار