طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

سوناک: نباید به روسیه اجازه داد که در جنگ اوکراین پیروز شود

سوناک: نباید به روسیه اجازه داد که در جنگ اوکراین پیروز شود نخست‌وزیر انگلیس با بیان اینکه نباید به روسیه اجازه پیروزی در جنگ اوکراین داده شود، گفت زیرساخت امنیتی که قبل از جنگ اوکراین در اروپا وجود داشت، ناکارامد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس، بعدازظهر امروز (شنبه)، در کنفرانس امنیتی مونیخ به سخنرانی پرداخت.

 

بنابر گزارش شبکه «الجزیره»، نخست‌وزیر انگلیس گفت: «ما از اوکراین برای دفاع از خودش حمایت می‌کنیم. تسلیحاتی که ما ارسال می‌کنیم، روسیه را بازخواهد داشت.»

 

ریشی سوناک اضافه کرد: «نباید به روسیه اجازه دهیم که در جنگ اوکراین پیروز شود. ساختار امنیتی که قبل از جنگ اوکراین در اروپا بود، ناکارامد بود. سه برابر تسلیحاتی که پیشتر به اوکراین دادیم، خواهیم داد و از همه می‌خواهیم همانند ما عمل کنند.»

 

سوناک همچنین گفت: «اگر بتوانیم با تسلیحاتمان حمله روسیه را سد کنیم، پس پر ماندن انبارهای تسلیحاتی ما فایده‌ای ندارد. ما در حال حاضر خلبان‌های اوکراینی را برای پرواز با جنگنده‌ها با استانداردهای ناتو آموزش می‌دهیم تا سطح آن‌ها را در بلندمدت بالا ببریم.»

 

وی در ادامه بیان کرد: «ما باید روسیه را در جامعه بین‌الملل به انزوا بکشانیم. به کشورهایی که قادر هستند فورا جنگنده به اوکراین ارسال کنند، کمک خواهیم کرد.»

 

شبکه «اسکای نیوز» نیز به نقل از نخست‌زیر انگلیس نوشت: «ما باید حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش دهیم. عدالت در اوکراین باید از طریق دیوان بین‌المللی کیفری برقرار شود. روسیه نیز باید تمام هزینه‌های بازسازی اوکراین را بپردازد.»

 

این اظهارات در حالی بیان شده است که «کاملا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز لحظاتی پیش در کنفرانس امنیتی مونیخ بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از کی‌یف تأکید کرد.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت که اگر روسیه در جنگ اوکراین پیروز شود، این پیروزی دیگر کشورها را نیز به انجام اقدامات مشابه تشویق خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار