اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

سوناک: نباید به روسیه اجازه داد که در جنگ اوکراین پیروز شود

سوناک: نباید به روسیه اجازه داد که در جنگ اوکراین پیروز شود نخست‌وزیر انگلیس با بیان اینکه نباید به روسیه اجازه پیروزی در جنگ اوکراین داده شود، گفت زیرساخت امنیتی که قبل از جنگ اوکراین در اروپا وجود داشت، ناکارامد بود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۶ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، «ریشی سوناک» نخست‌وزیر انگلیس، بعدازظهر امروز (شنبه)، در کنفرانس امنیتی مونیخ به سخنرانی پرداخت.

 

بنابر گزارش شبکه «الجزیره»، نخست‌وزیر انگلیس گفت: «ما از اوکراین برای دفاع از خودش حمایت می‌کنیم. تسلیحاتی که ما ارسال می‌کنیم، روسیه را بازخواهد داشت.»

 

ریشی سوناک اضافه کرد: «نباید به روسیه اجازه دهیم که در جنگ اوکراین پیروز شود. ساختار امنیتی که قبل از جنگ اوکراین در اروپا بود، ناکارامد بود. سه برابر تسلیحاتی که پیشتر به اوکراین دادیم، خواهیم داد و از همه می‌خواهیم همانند ما عمل کنند.»

 

سوناک همچنین گفت: «اگر بتوانیم با تسلیحاتمان حمله روسیه را سد کنیم، پس پر ماندن انبارهای تسلیحاتی ما فایده‌ای ندارد. ما در حال حاضر خلبان‌های اوکراینی را برای پرواز با جنگنده‌ها با استانداردهای ناتو آموزش می‌دهیم تا سطح آن‌ها را در بلندمدت بالا ببریم.»

 

وی در ادامه بیان کرد: «ما باید روسیه را در جامعه بین‌الملل به انزوا بکشانیم. به کشورهایی که قادر هستند فورا جنگنده به اوکراین ارسال کنند، کمک خواهیم کرد.»

 

شبکه «اسکای نیوز» نیز به نقل از نخست‌زیر انگلیس نوشت: «ما باید حمایت نظامی خود از اوکراین را افزایش دهیم. عدالت در اوکراین باید از طریق دیوان بین‌المللی کیفری برقرار شود. روسیه نیز باید تمام هزینه‌های بازسازی اوکراین را بپردازد.»

 

این اظهارات در حالی بیان شده است که «کاملا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز لحظاتی پیش در کنفرانس امنیتی مونیخ بر حمایت همه‌جانبه واشنگتن از کی‌یف تأکید کرد.

 

معاون رئیس‌جمهور آمریکا گفت که اگر روسیه در جنگ اوکراین پیروز شود، این پیروزی دیگر کشورها را نیز به انجام اقدامات مشابه تشویق خواهد کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده