سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

بلینکن: هر چقدر هم طول بکشد از اوکراین حمایت خواهیم کرد

بلینکن: هر چقدر هم طول بکشد از اوکراین حمایت خواهیم کرد وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت که واشنگتن هر چقدر هم طول بکشد از اوکراین حمایت خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۰ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز جمعه گفت که واشنگتن هر چقدر هم طول بکشد از اوکراین حمایت خواهد کرد.

 

وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می‌کرد، گفت هیچ تردیدی وجود ندارد که اوکراین می‌تواند در جنگ با روسیه به موفقیت برسد.

 

وزیر امور خارجه آمریکا در ادامه سخنانش گفت: «ما تردیدی درباره پیروزی و موفقیت اوکراین نداریم».

 

بلینکن با اشاره به اتحاد ناتو گفت: چیزی شبیه به این طی 30 سال گذشته مشاهده نشده بود. هزاران شرکت از تمام کشورها روسیه را به دلیل خطرات بالای آن، ترک کرده‌اند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در ادامه مدعی شد که تمام روابط روسیه با کشورهای جهان یکی پس از دیگری قطع شده است.

 

وی ادامه داد: «امیدواریم که رهبری فدراسیون روسیه این موضوع را درک کند که این یک شکست راهبردی برای وی بوده است».

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته دست‌کم ۲۰ درصد از خاک اوکراین را به تصاحب خود درآورد.

 

روسیه پیش از این بارها تأکید کرده که کشورهای غربی با تأمین تسلیحات برای اوکراین به صورت غیررسمی خودشان را وارد جنگ کرده‌اند. دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین هفته پیش گفت: «مرز میان دخالت مستقیم و غیرمستقیم به تدریج در حال از بین رفتن است.»/ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار