غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

بانک جی‌پی‌مورگان: قیمت نفت امسال تا ۱۰۰ دلار افزایش می ‌یابد

تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان پیش بینی کردند، با توجه به احتمال افزایش عرضه از سوی اوپک پلاس و بهبود روند تولید نفت روسیه در بازار تا نیمه سال 2023، بعید است قیمت نفت برنت امسال از سطح 100 دلار در هر بشکه عبور کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 18
کد خبر: ۱۷۳۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، تحلیلگران بانک جی‌پی‌مورگان امروز در یادداشتی پیش بینی کردند، با توجه به احتمال افزایش عرضه از سوی اوپک پلاس و بهبود روند تولید نفت روسیه در بازار تا نیمه سال 2023 و به استثنای بروز هرگونه عامل قابل توجه ژئوپلتیکی، بعید است قیمت نفت برنت امسال از سطح 100 دلار در هر بشکه عبور کند.

 

در این یادداشت آمده است، اوپک پلاس بعید است که از کَف قیمتی 80 دلار دفاع کند و از اینرو نیازی به سهمیه کاهش تولید در سال جاری نخواهد داشت.

 

این تحلیلگران مدعی هستند، گروه اوپک پلاس در عوض 400 هزار بشکه در روز بر عرضه خود می افزایند.

 

اما عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان روز پنج شنبه گفته است، توافق کنونی اوپک پلاس برای کاهش تولید 2 میلیون بشکه ای تا پایان سال تغییر نخواهد کرد.

 

به گفته تحلیلگران جی پی مورگان، با توجه به اینکه انتظار می رود، تولید نفت روسیه تا ماه ژوئن بهبود کامل یابد و قیمت های بالاتر نفت، مانع از خرید نفت از سوی آمریکا برای پر کردن دوباره ذخایر راهبری اش شود، احتمالا توازن عرضه- تقاضا کمتر خواهد شد.

 

این بانک همچنین برآورد خود از رشد تقاضا برای نفت از سوی چین به عنوان بزرگ ترین واردکننده در جهان را همان 770 هزار بشکه در روز حفظ کرد.

 

به گفته تحلیلگران این بانک، انتظار می رود، چین به علت برداشتن محدودیت های کرونا و افزایش حجم سفرها و به دنبال آن بالا رفتن تقاضا برای سوخت، در سال 2023 رقم بی سابقه‌ای نفت خام وارد کند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر