سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

وزیر کشور: جمهوری اسلامی موضوع محاکمه شکنجه‌گران دوره پهلوی را دنبال می‌کند

وزیر کشور در مورد پی‌گیریِ محاکمه شکنجه‌گران دوران پهلوی گفت: نه تنها شکنجه‌گران ساواک، بلکه همه کسانی که در دوره پهلوی منابع مالی کشور را غارت کرده‌اند باید مورد پیگرد قرار گیرند و جمهوری اسلامی این مساله را دنبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۵۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ احمد وحیدی وزیر کشور در مورد پی‌گیری حقوقی برای محاکمه کسانی که در دستگاه سرکوب رژیم پهلوی بودند و این اواخر هم در تجمعات ضدانقلاب شرکت می‌کنند، گفت: نه تنها شکنجه گران ساواک، بلکه همه کسانی که در آن دوره منابع مالی کشور را غارت کرده‌اند باید مورد پی‌گیری قرار گیرند. پول‌هایی که خانواده پهلوی صرف عشرت و خوش گذرانی خود می‌کنند از کجا آورده‌اند؟ دارایی‌های مردم را سرقت کرده‌اند و این مساله باید رسیدگی شود.

 

وی تصریح کرد: طبیعتا جمهوری اسلامی این مساله را دنبال می‌کند ولی با توجه به رویکرد دادگاه‌های غربی خیلی بعید می دانیم به نتیجه برسد، چرا که این افراد در پناه دولت‌های غربی زندگی می‌کنند و از آنها حمایت می‌شود.

 

وحیدی با بیان اینکه تعداد این افراد کم نیست، گفت: تروریست‌هایی که در کشورهای غربی زندگی می‌کنند مورد حمایت آنها هستند. متاسفانه این مساله بیانگر همان امپراتوری دروغ و فریبی است که آنها به راه‌ انداخته‌اند؛ از طرفی به تروریست‌ها پناه می‌دهند از یک سو مدعی حقوق بشر هم هستند.

 

وزیر کشور تصریح کرد: جمهوری اسلامی این مساله را پی‌گیری کرده و می‌کند، ولی متاسفانه دادگاه‌های غربی در قبال این مسائل، سیاسی برخورد می‌کنند.

 

 در تجمعاتی که طی روزهای گذشته توسط ضدانقلاب برگزار شده است، یکی از سرشکنجه‌گران ساواک به نام «پرویز ثابتی» نیز حضور داشته که این مساله مطالباتی را جهت پی‌گیریِ مجازات این افراد به وجود آورده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار