خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود

آیت الله رئیسی:آمریکا و غرب در شناخت ملت ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند

آیت الله رئیسی:آمریکا و غرب در شناخت ملت ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند رئیس جمهور در گفت‌گو با شبکه چینی «CGTN» با بیان اینکه آمریکا و غرب در شناخت ملت ایران دچار اشتباه محاسباتی شدند، گفت: حاکمان فعلی و قدیم آمریکا هیچ فرقی با هم ندارند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 19
کد خبر: ۱۷۳۶۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، آیت الله رئیسی رئیس جمهور در گفت‌گو با شبکه چینی «CGTN» گفت: از زمانی که عضو  شانگهای شدیم تلاش‌مان این بوده که از اعضای فعال سازمان همکاری‌های شانگهای باشیم.

وی ادامه داد: این سازمان از جمله سازمان های موفق بوده  و تاکنون توانسته به اهداف خود نزدیک شود.

رئیسی تاکید کرد: فعال شدن سازمان شانگهای می تواند آثار فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در منطقه ایفا کند.

رئیس جمهور در پاسخ به سوال مجری شبکه چینی درباره مذاکرات هسته‌ای گفت: آمریکایی‌ها در سخن اعلام می‌کنند که تحریم‌ها به خاطر فشار آوردن بر حکومت ایران است، اما نتیجه این تحریم‌ها در زندگی مردم است.

وی تاکید کرد: آمریکایی‌ها در واقع می خواهند از ملت ایران انتقام بگیرند چون ملت ایران 44 سال است آنها را در اهداف شان ناکام گذاشته‌اند. مدام می گفتند 6 ماه دیگر حکومت ایران پایان می پذیرد ولی 90 تا 6 ماه گذشته و کسانی که این حرف ها را می زدند خودشان دیگر نیستند.

رئیسی گفت: تحریم ها می خواست ملت ایران را متوقف کند ولی ملت ما متوقف نشدند و از تحریم ها و تهدیدها برای خودشان فرصت ساختند.

رئیس جمهور یادآور شد: حاکمان فعلی آمریکا مدعی هستند که حاکمان قبلی آمریکا اشتباه کردند اما  تفاوتی در رفتار حاکمان فعلی با قدیم آمریکا نمی‌بینیم؛ حاکمان فعلی همانند گذشته دنبال تحریم هستند. حاکمان فعلی آمریکا  مدعی هستند ما دنبال توافق هستیم اما عمل آنها مطابق ادعای شان نیست. ما به دنبال توافق خوب هستیم ولی آنها توافق را دنبال نکردند.

وی ادامه داد: آمریکایی ‌ها در برجام عهدشکنی کرده و میز مذاکره را ترک کردند ولی ایران میز مذاکره را ترک نکرده است.

رئیسی گفت: آمریکایی ها اعلام کردند به جای میز مذاکره می خواهیم در خیابان ها و جریان آشوب و اغتشاشات اهداف خود را دنبال کنیم.

رئیس جمهور ادامه داد: آمریکا و برخی کشورهای اروپایی امروز دچار اشتباه محاسباتی شدند و شناخت آنها از ملت ایران اشتباه است.

اخبار تکمیلی متعقابا منتشر خواهد شد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار