یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

مقابله با ایران، هدف نتانیاهو از عادی سازی روابط با ریاض

مقابله با ایران، هدف نتانیاهو از عادی سازی روابط با ریاض نخست‌وزیر رژیم‌ صهیونیستی در سخنانی با اشاره به اهداف اقتصادی و سیاسی تلاش‌هایش برای عادی سازی روابط با حکومت عربستان سعودی، "مقابله با ایران" را مهم‌ترین هدف خود اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۵ - ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 20
کد خبر: ۱۷۳۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی طی کنفرانس روسای سازمان‌های یهودی آمریکا در قدس اشغالی در ادامه لفاظی‌هایش علیه ایران گفت: اسرائیل تلاش می‌کند برای مقابله با ایران با عربستان سعودی "صلح" کند.

وی گفت: این اتفاق امکانات اقتصادی برای تل‌آویو و به طور کلی کل منطقه به همراه خواهد داشت.

نتانیاهو با چشم پوشی از مواضع ملت‌های عرب علیه اشغالگری رژیم صهیونیستی مدعی شد: عادی سازی روابط با ریاض تغییر تاریخی را در موقعیت اسرائیل در منطقه ایجاد خواهد کرد.

نتانیاهو درباره چشم‌انداز همکاری اقتصادی پس از عادی سازی روابط با حکومت عربستان نیز گفت: یکی از احتمال‌های اقتصادی اتصال شبه جزیره عربی به بندر حیفا از طریق راه‌آهنی است که از اردن عبور می‌کند.

وی ادامه داد: این طرح بر ایجاد راه‌آهن قدیم عثمانی متمرکز خواهد بود که بخش‌هایی از آن در حدفاصل حیفا و "بیت شون" ساخته شده بود، به همین شکل می‌توان خطوط لوله‌های انتقال نفت را از شبه جزیره عربی به بنادرمان در دریای مدیترانه کشید.

پیش از این رسانه‌ها فاش کرده بودند که تماس های پشت پرده حکام سعودی و سران رژیم صهیونیستی در جریان است و در همین راستا، عربستان سعودی تیرماه سال جاری از گشودن حریم هوایی خود به روی پروازهای تجاری رژیم اسرائیل خبر داد اما در عین حال فیصل بن فرحان وزیر خارجه سعودی برای سرپوش گذاشتن بر این خیانت جدید آل سعود به آرمان ملت فلسطین، مدعی شد که این اقدام هیچ ارتباطی به بحث عادی سازی روابط بین تل آویو و ریاض ندارد.

این درحالی است که رادیوی رژیم صهیونیستی در ۲۳ نوامبر سال ۲۰۲۰ میلادی فاش کرد که نتانیاهو در آن زمان سفری محرمانه به عربستان داشته و با محمد بن سلمان ولیعهد سعودی دیدار کرده است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار