دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

صدور بیانیه؛ تنها واکنش شورای امنیت به شهرک‌سازی صهیونیست‌ها

اعضای شورای امنیت با صدور بیانیه‌ای رسمی، برنامه‌های رژیم تل‌آویو برای گسترش شهرک‌های صهیونیست‌نشین در اراضی اشغالی را فقط «تقبیح» کردند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۷ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۸۷۹

به گزارش راهبرد معاصر. بعد از ماه‌ها انتقادات جهانی از شهرک‌سازی‌های بی رویه رژیم موقت صهیونیستی در کرانه باختری و اراضی خصوصی فلسطینیان و همچنین تخریب منازل آنها به بهانه‌های واهی، شورای امنیت سازمان ملل فقط به صدور بیانیه‌ای در این زمینه اکتفا کرد.

 

اعضای شورای امنیت شامگاه دوشنبه با صدور بیانیه‌ای رسمی، برنامه‌های رژیم تل‌آویو برای گسترش شهرک‌های صهیونیست‌نشین در اراضی اشغالی را فقط «تقبیح» کردند.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این اقدام شورای امنیت، بیانیه ریاستی آن بود که برای تصویب شدن به موافقت تمام ۱۵ عضو شورای امنیت نیاز داشت و بدون وتوی آمریکا بعد از ۶ سال علیه تل‌آویو تصویب شد.

 

در این بیانیه ریاستی شورای امنیت آمده است: «تاکید می‌شود که تداوم فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیل، به شکلی خطرناک حیات راهکار دو دولتی بر مبنای مرزهای ۱۹۶۷ را به خطر می‌اندازد. شورای امنیت، نگرانی و ناخرسندی عمیق خود از بیانیه اسرائیل در تاریخ ۱۲ فوریه را اعلام می‌کند».

 

این در حالی است که به گفته رویترز، پیش‌نویس این بیانیه که توسط امارات عربی متحده پیشنهاد شده بود، شامل بندی مبنی بر لزوم «توقف کامل و فوری تمام فعالیت‌های شهرک‌سازی اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطینی‌ها» بود که به‌دلیل نگرانی آنها از وتو شدن توسط آمریکا، این بند حذف شد.

 

دفتر نخست‌وزیری رژیم کودک‌کُش صهیونیستی نیز با «یکجانبه» خواندن این بیانیه، به انتقاد از حمایت آمریکا از آن پرداخت: «این بیانیه نباید صادر می‌شد و ایالات متحده نباید به آن می‌پیوست».

 

پیش از این، تل‌آویو گفته بود که به دولت آمریکا اعلام کرده است در ماه های آینده، مجوز جدیدی برای احداث شهرک های جدید صادر نخواهد کرد./ فارس

ارسال نظر