نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

وضعیت بورس در ساعات پایانی معاملات امروز ۲ اسفند ۱۴۰۱

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز در یک روند کاملا رو به رشد با افزایش 65 هزار و 153 واحد همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۱ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، بورس اوراق بهادار تهران بعد از رشد قابل توجه روز گذشته، امروز هم در یک روند کاملاً رو به رشد قرار گرفت، به‌گونه‌ای که شاخص کل در پایان معاملات با افزایش 65 هزار و 153 واحد به رقم یک میلیون و 659 هزار و 416 واحد همراه شد.

 

همچنین شاخص هم‌وزن در بورس با افزایش 13 هزار و 919 واحد به رقم 507 هزار و 74 واحد رسید. ارزش بازار در بورس تهران به بیش از 6 میلیون و 101 هزار میلیارد تومان رسید.

 

معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از 17.9 میلیارد سهام،‌ حق تقدم و اوراق مالی در قالب 673 هزار فقره معامله و به ارزش 10 هزار و 772 میلیارد تومان دادوستد کردند.

 

همه شاخص‌‌‌‌‌های بورس امروز به رنگ سبز درآمدند،‌ضمن اینکه شاخص کل و شاخص قیمت با معیار وزنی – ارزشی با 4 درصد رشد همراه شدند. این دو شاخص با معیار هموزن نسبت به روز قبل با افزایش 2.8 درصد همراه شدند. شاخص آزاد شناور، 3.9 درصد رشد کرد، شاخص بازار اول بورس 4.6 درصد افزایش یافت، و شاخص بازار دوم بورس 3.4 درصد رشد کرد.

 

نمادهای شاخص‌ساز امروز شامل فولاد مبارکه،‌ ملی مس، پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت اصفهان، شستا، گسترش نفت و گاز پارسیا و سیرمایه‌گذاری غدیر بودند.

 

در فرابورس ایران هم امروز شاخص کل با افزایش 604 واحدی به رقم 21 هزار و 279 واحد رسید. ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از یک میلیون و 188 هزار میلیارد تومان رسید. ارزش بازار پایه فرابورس به 388 هزار میلیارد تومان رسید. معامله گران امروز بیش از 6.9 میلیارد سهام،‌ حق تقدم در قالب 381 هزار فقره معامله و به ارزش 12 هزار و 284 میلیارد تومان دادوستد کردند. با این حساب ارزش معاملات امروز بورس و فرابورس به بیش از 22 هزار میلیارد تومان رسید و این رقم قابل توجهی است که نشان از ورود پول حقیقی به بازار دارد و این جای خوشحالی دارد، اگر پول‌ها به جای حرکت به سمت بازار ارز و طلا و املاک به سمت بازار شفاف و رسمی بورس حرکت کند، امید است که بخشی از این پول‌ها صرف توسعه شرکت‌ها و تولید شود.

 

البته باید شرکت‌ها هم با روش‌هایی مانند افزایش شناوری سهام خود و گذشت از حق تقدم‌ها و صرف سهام، به جذب نقدینگی به تولید اقدام کنند.

 

امروز نمادهای آریا ساسول، سنگ آهن گهر زمین،‌بیمه پاسارگاد، فولاد هرمزگان، پتروشیمی زاگرس، جهان فولاد سیرجان، و پتروشیمی تندگویان، به ترتیب بیشترین اثر افزایشی بر شاخص فرابورس را از خود به جای گذاشتند./ 

 

ارسال نظر