تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم

سردار فدوی: دستاوردهای وزارت دفاع موجب افزایش بازدارندگی و امنیت می‌شود

سردار فدوی: دستاوردهای وزارت دفاع موجب افزایش بازدارندگی و امنیت می‌شود جانشین فرمانده کل سپاه روند تولیدات سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع را به لحاظ کمی و کیفی، مطلوب و رو به رشد ارزیابی کرد و گفت : انتظار می‌‍رود تمامی بخش‌های تولیدی در وزارت دفاع نیز بتوانند در حوزه کیفی روند رو به رشد و مطلوب را ایجاد کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 21
کد خبر: ۱۷۳۹۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران امروز در بازدید از نمایشگاه سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع با اشاره به اهمیت عملکرد این سازمان در تولید انواع ذخیره سازها گفت: وزارت دفاع و سازمان های تابعه امروز ظرفیت ایجاد روند تولید و بهره‌گیری از حمل و نقل الکتریکی را جهت مصارف نظامی و غیر نظامی دارا هستند.

 

دریادار فدوی با اشاره به تولیدات تسلیحاتی و غیرنظامی وزارت دفاع در سطح کشور، گفت: وزارت دفاع با تامین نیازهای تسلیحاتی و عمومی کشور، امروز نقش تعیین کننده‌ای را در حوزه تامین دفاعی کشور بر عهده دارد. همانطور که تولید تسلیحات کارآمد با بازدهی مطلوب صد در صدی، موجب ارتقای سطح بازدارندگی و افزایش امنیت کشور در برابر تهدیدات می‌شود، در حوزه غیرنظامی نیز تولید نیازمندی‌های مردم در بخش‌های مختلف از جمله در حوزه انواع باتری‌ ها باعث افزایش رضایتمندی و اعتبار محصول داخلی در کشور می‌گردد.

 

وی با تاکید بر اینکه باید در حوزه‌های مختلف صنعتی به ویژه توان صنعت خودرویی کشور بیفزاییم، تصریح کرد: وزارت دفاع به عنوان یک مجموعه با ظرفیت‌های قابل توجه صنعتی امروز می تواند از سرریز دانش نظامی در حوزه‌های مختلف کشوری به ویژه در بخش راه‌اندازی حمل و نقل الکتریکی روندهای مطلوبی را در این عرصه در سطح جامعه پیاده سازی نماید.

 

فدوی حرکت در مسیر دانش افزایی را یکی از مهم‌ترین رسالت های اصلی وزارت دفاع عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: محصولات نظامی داخلی باید در بالاترین سطح کیفیت و بازدهی صد درصدی تولید شوند تا در شرایط استفاده و بکارگیری بتواند پاسخگوی نیازهای عملیاتی باشند.

 

وی با تاکید بر اینکه روند تولید محصولات نظامی و غیرنظامی باید مقرون به صرفه و ارزان باشد، گفت: کیفیت مناسب، آموزش، به‌کارگیری صحیح و ایجاد روند تولید ارزان، از مولفه‌های افزایش بهره‌وری و اعتبار یک صنعت مطلوب محسوب می‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار