حماس خواستار تشکیل کمیته حقیقت‌یاب بین‌المللی شد نبیه‌بری: حزب‌الله به آتش‌بس پایبند و با ارتش هماهنگ است واکنش اروپا به تعرفه‌های جدید آمریکا غریب‌آبادی: گزارش آژانس با هدف استفاده سیاسی بر برخی ادعا‌های بسته شده تمرکز دارد کشتاری جدید در مرکز توزیع غذا در جنوب غزه با ۳۰ شهید و ۱۲۰ زخمی انگلیس به دنبال خرید جنگنده‌های آمریکایی با قابلیت استفاده از تسلیحات اتمی تاکتیکی عراقچی به گروسی: ایران به هر تحرک نامناسب اروپا واکنش مقتضی نشان می‌دهد الجولانی: ما و اسرائیل دشمنان مشترک داریم / مهره کسی نیستم المیادین: تهران به اروپا درباره هرگونه تشدید تنش هشدار داده است همسر نتانیاهو: ترامپ و شوهرم قربانی «دولت‌های پنهان» هستند وزیر خارجه عربستان وارد دمشق شد ادعای برخی رسانه‌های غربی به نقل از آژانس: ایران تولید اورانیوم ۶۰ درصدی را تسریع کرده است «ناوگان آزادی» فردا به مقصد غزه حرکت می‌کند عراقچی: انرژی هسته‌ای حق مسلم مردم ایران است / سیاست خارجی نه شرقی و نه غربی به معنای نفی روابط با غرب و شرق نیست ترامپ: تعرفه فولاد به ۵۰ درصد افزایش می‌یابد

خدمات عمومی آلمان در آستانه اعتصاب‌های گسترده

از آنجایی که هنوز کارفرمایان و اتحادیه‌های کارگری در آلمان در مناقشات بر سر دستمزدها به هم نزدیک نشده‌اند، اتحادیه‌ها تهدید کرده‌اند که اعتصاب‌ها در این کشور گسترش خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 22
کد خبر: ۱۷۴۱۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه های کارگری در آلمان خواستار افزایش درآمد فدرال و محلی برای کارمندان خود هستند. دور دوم مذاکرات درباره تعرفه ها هم در راه است و اگر توافقی حاصل نشود خطر اعتصاب های هشدار دهنده در این کشور افزایش می یابد.

 

چانه زنی جمعی برای حدود 2.5 میلیون کارمند در دولت فدرال و در شهرداری ها روز چهارشنبه به دور دوم می رود. اولریش سیلبرباخ، رئیس انجمن کارمندان دولت dbb، گفت که موضوع در مورد دستمزد منصفانه، شرایط کاری رقابتی و کارکنان با انگیزه است. وی افزود: ما در نهایت می خواهیم ایده ها و پیشنهادات سازنده را بشنویم. در غیر این صورت درگیری و اعتصابات تشدید خواهد شد.

 

فرانک ورنکه، رئیس اتحادیه وردی، به روزنامه‌های گروه رسانه‌ای Funke گفت که تمایل به شرکت در کمپین‌ها و اقدامات اعتراضی در میان کارمندان بیش از هر زمان دیگری شده است. وی افزود: اکنون فشار واقعی روی دیگ بخار وجود دارد. برخی از اعتصابات هشداردهنده که روزها ادامه دارد، قرار است روز چهارشنبه ادامه یابد.

 

dbb از شهرداری ها خواست تا از کارمندان خود در این مبارزه حمایت کنند. سیلبرباخ گفت: شهرداری ها به جای مقابله با کارمندان خود، بهتر است با آنها برای منابع مالی بهتر مبارزه کنند. ما از نگرانی های مربوط به خزانه داران شهرستان آگاه هستیم، اما وضعیت تقصیر همکاران ما یا روند درآمدی نیست که از کنترل خارج می شود. مسئولیت این امر بر عهده دولت فدرال و بالاتر از همه بر عهده ایالت های فدرال است که شهرها و جوامع را از نظر مالی خشک می کنند.

 

تاکنون هیچ نزدیکی قابل توجهی در مناقشه چانه زنی جمعی بین طرف های درگیر صورت نگرفته است.اتحادیه وردی و dbb خواستار افزایش درآمد 10.5 درصدی برای کارمندان فدرال و شهرداری و اما حداقل 500 یورو در ماه برای یک دوره 12 ماهه هستند. اما کارفرمایان با این پیشنهاد مخالت می کنند.

 

کارفرمایان این موضوع را از نظر اقتصادی غیرقابل قبول دانسته و رد می کنند. مذاکرات در این باره روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در پوتسدام ادامه دارد.

 

این مذاکرات از جمله به مربیان، پرستاران، رانندگان اتوبوس، پرستاران سالمندان، آتش نشانان، کارگران زباله و تعدادی دیگر از مشاغلی که توسط دولت فدرال یا شهرداری استخدام می شوند، مربوط می شود.

 

طبق گزارش انجمن کارفرمایان شهرداری (VKA)، هزینه افزایش دستمزد مورد نیاز برای کارفرمایان شهرداری حدود 15.4 میلیارد یورو خواهد بود. به گفته وزارت کشور، این امر منجر به هزینه های اضافی حدود 1.4 میلیارد یورو در سال برای دولت فدرال خواهد شد.

 

نیکلاس بنراث، مدیر کل انجمن کارفرمایان شهرداری (VKA) در این باره گفته است: ما در واقع در حال مذاکره سازنده هستیم. همانطور که با اتحادیه ها توافق شده است، تمرکز بر مناطقی خواهد بود که به ویژه تحت تأثیر قرار می گیرند. به همین دلیل، من نمی‌توانم درخواست اعتصاب و سطح جدید تشدید تنش توسط آقای ورنکه را درک کنم.

 

در چند هفته گذشته کارمندان ادارات شهری و حمل و نقل محلی بارها در اعتراض به دستمزدها دست از کار کشیده و اعتصاب کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار