وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

افشاگری ایلان ماسک درباره اصلی‌ترین آمریکایی پشت جنگ اوکراین

افشاگری ایلان ماسک درباره اصلی‌ترین آمریکایی پشت جنگ اوکراین مدیرعامل توییتر از نقش یکی از مقام‌های آمریکایی در جنگ‌افروزی در اوکراین پرده‌برداری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر گفته هیچ‌کس بیشتر از «ویکتوریا نولاند»، دستیار وزیر خارجه آمریکا به دنبال جنگ‌افروزی در اوکراین نیست.

 

وبگاه شبکه خبری راشاتودی در واکنش به اظهارات ایلان ماسک نوشته نولاند یکی از اصلی‌ترین چهره‌هایی بود که در پیشبرد کوتای تحت حمایت غرب در کی‌یف در سال ۲۰۱۴ نقش داشت.

 

ویکتوریا نولاند به تازگی از حملات به اهداف روسیه در شبه‌جزیره کریمه حمایت کرده است. او هفته گذشته گفت پایگاه‌های نظامی روسیه در کریمه برای نیروهای ارتش اوکراین اهداف مشروع به شمار می‌روند.کرملین این اظهارات ویکتوریا نولاند را شاهدی برای دخالت آمریکا در درگیری اوکراین دانست.

 

دیمیتری مدودوف، رئیس‌جمهور سابق روسیه و از مقام‌های امنیتی فعلی این کشور در پیامی در کانال تلگرامی‌اش نوشت که مسکو به چنین حملاتی با تسلیحاتی از هر نوع پاسخ خواهد داد.

 

ایلان ماسک که پیش از این هشدار داده چنانچه اوکراین و روسیه وارد مذاکرات صلح نشوند ممکن است کار به درگیری هسته‌ای بکشد در توییتر نوشت: «هیچ‌کس بیشتر از نولاند خواستار این جنگ نیست.»

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است.

پایان پیام/

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار