دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

افشاگری ایلان ماسک درباره اصلی‌ترین آمریکایی پشت جنگ اوکراین

مدیرعامل توییتر از نقش یکی از مقام‌های آمریکایی در جنگ‌افروزی در اوکراین پرده‌برداری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۵ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 23
کد خبر: ۱۷۴۲۶۶

به گزارش راهبرد معاصر ؛ «ایلان ماسک»، مدیرعامل توییتر گفته هیچ‌کس بیشتر از «ویکتوریا نولاند»، دستیار وزیر خارجه آمریکا به دنبال جنگ‌افروزی در اوکراین نیست.

 

وبگاه شبکه خبری راشاتودی در واکنش به اظهارات ایلان ماسک نوشته نولاند یکی از اصلی‌ترین چهره‌هایی بود که در پیشبرد کوتای تحت حمایت غرب در کی‌یف در سال ۲۰۱۴ نقش داشت.

 

ویکتوریا نولاند به تازگی از حملات به اهداف روسیه در شبه‌جزیره کریمه حمایت کرده است. او هفته گذشته گفت پایگاه‌های نظامی روسیه در کریمه برای نیروهای ارتش اوکراین اهداف مشروع به شمار می‌روند.کرملین این اظهارات ویکتوریا نولاند را شاهدی برای دخالت آمریکا در درگیری اوکراین دانست.

 

دیمیتری مدودوف، رئیس‌جمهور سابق روسیه و از مقام‌های امنیتی فعلی این کشور در پیامی در کانال تلگرامی‌اش نوشت که مسکو به چنین حملاتی با تسلیحاتی از هر نوع پاسخ خواهد داد.

 

ایلان ماسک که پیش از این هشدار داده چنانچه اوکراین و روسیه وارد مذاکرات صلح نشوند ممکن است کار به درگیری هسته‌ای بکشد در توییتر نوشت: «هیچ‌کس بیشتر از نولاند خواستار این جنگ نیست.»

 

روسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونتسک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونتسک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی« خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند.

 

به رغم حمایت‌های غربی‌ها، در صحنه میدانی روسیه توانسته لوهانسک در منطقه شرقی دونباس اوکراین را به کنترل خود درآورده و در تلاش برای تسلط بر همه مناطق دونتسک است.

پایان پیام/

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار