ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

واکنش بایدن به برنامه صلح دولت چین برای جنگ اوکراین

واکنش بایدن به برنامه صلح دولت چین برای جنگ اوکراین جو بایدن رئیس جمهور آمریکا روز جمعه در گفتگو با‌ ای بی سی نیوز گفت این که چین بخواهد با مذاکره به جنگ اوکراین پایان دهد کاری عاقلانه نیست.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۰ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، وی این اظهارات را بعد از انتشار برنامه صلح دولت چین برای نبرد اوکراین عنوان کرد.

 

بایدن در نخستین سالگرد آغاز جنگ اوکراین گفت: «(رئیس جمهور روسیه ولادیمیر) پوتین این برنامه را تحسین می‌کند. بر این اساس چطور می‌تواند این برنامه خوب باشد؟»

 

وی افزود: «من هیچ چیزی در این برنامه ندیدم که برای هر کس غیر از روسیه مفید باشد. این که چین بخواهد با مذاکره جنگی را به نتیجه برساند که کاملا برای اوکراین ناعادلانه بوده عاقلانه نیست.»

 

در برنامه چین از هر دو طرف خواسته اند با کاهش تدریجی تنش‌ها موافقت کنند و علیه استفاده از تسلیحات هسته‌ای هشدار داده اند.

 

این برنامه که در یک سند وزارت خارجه چین تبیین شده عمدتا بر موضع چین از زمان آغاز حمله روسیه در ۲۴ فوریه سال گذشته تاکید دارد که این کشور آن را «عملیات ویژه نظامی» می‌نامد.

 

بایدن همچنین بار دیگر با تکرار اظهارات پیشین خود گفت فعلا جنگنده‌های اف ۱۶ را به اوکراین نخواهد فرستاد.

 

وی گفت ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین فعلا به این جنگنده نیازی ندارد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار