بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد

هشدار کاخ سفید به چین برای کمک نظامی به روسیه

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه‌ با رسانه‌ها خطاب به دولت چین برای هرگونه کمک نظامی به روسیه هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۱ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 26
کد خبر: ۱۷۴۶۵۱

به گزارش راهبرد معاصر از رویترز، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید روز یکشنبه گفت که کشور چین هنوز هیچ اقدامی برای تامین سلاح‌های مرگبار برای روسیه نکرده است و آمریکا در گفتگوهایی محرمانه با این کشور به صراحت اعلام کرده که چنین اقدامی عواقب جدی خواهد داشت.

سالیوان در گفتگو با رسانه‌ها گفت: پکن باید تصمیمات خود را در ادامه کار در مورد کمک نظامی به روسیه بگیرد و در صورت اقدام به چنین کاری هزینه‌های سنگینی برای این کشور خواهد داشت.

سالیوان در گفتگویی با شبکه ای‌بی‌سی نیز گفت که تاکنون چین کمک نظامی به روسیه نکرده ولی این کشور هنوز گزینه کمک نظامی را از برنامه اش پاک نکرده است.

سالیوان گفت که مقامات آمریکایی پشت درهای بسته به همتایان چینی خود در مورد اینکه این هزینه‌ها ممکن است چه باشد هشدار داده‌اند، ولی توضیح بیشتری درباره محتوای گفتگوهای دوطرف ارائه نکرد.

آمریکا و متحدانش در ناتو در روزهای اخیر به طور ضمنی خطاب به دولت چین برای کمک نظامی به روسیه هشدار داده‌اند.

مایکل مک کال رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان کنگره آمریکا در مصاحبه‌ای گفته بود که اطلاعات کشورش نشان می‌دهد چین در نظر دارد پهپادهای جنگی در اختیار روسیه قرار دهد./ایرنا

ارسال نظر