ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

زلزله ۵.۳ ریشتری در مرکز ترکیه

زلزله ۵.۳ ریشتری در مرکز ترکیه زلزله ای به قدرت ۵.۳ در مقیاس ریشتر ظهر امروز شنبه استان «نیغده» در مرکز ترکیه را لرزاند و مقامات این کشور آن را یک زلزله مستقل از زلزله «قهرمان ماراش» ارزیابی کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۸ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 25
کد خبر: ۱۷۴۴۴۰

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از آناتولی، منابع محلی ترکیه ظهر امروز شنبه از وقوع زلزله ۵.۳ ریشتری در استان «نیغده» در مرکز ترکیه خبر دادند.

بر اساس این گزارش، مرکز مبارزه با بلایای طبیعی و حوادث غیر مترقبه ترکیه (آفاد) اعلام کرد این زلزله در ساعت ۱۳:۲۷ به وقت محلی اتفاق افتاد و مرکز آن در هفت کیلومتری سطح زمین در منطقه «بور» در استان نیغده در مرزک ترکیه بود.

«یونس سیزر» رئیس آفاد ضمن اعلام این خبر افزود که این زمین لرزه تا کنون خسارت و تلفاتی نداشته و بازرسی محل همچنان در جریان است.

این در حالی است که «فواد اوکتای» معاون رئیس جمهور ترکیه نیز در توییتی تأیید کرد که تیم‌های مربوطه برای برآورد هر گونه خسارت احتمالی در منطقه مشغول بررسی اوضاع هستند ولی تا کنون شرایط غیر عادی گزارش نشده است.

به نوبه خود، «اورهان تاتار» مدیر کل دپارتمان زلزله و کاهش خطرات در «آفاد» گفت که آنها زلزله «نیغده» را یک زلزله مستقل ارزیابی می‌کنند و نه پس لرزه زلزله «قهرمان ماراش».

گفتنی است که در ۶ فوریه، دو زمین لرزه جنوب ترکیه و شمال سوریه را لرزاند که اولی ۷.۷ درجه و دومی ۷.۶ درجه در مقیاس ریشتر شدت داشت و به دنبال آن هزاران پس لرزه شدید رخ داد که علاوه بر ویرانی‌های عظیم، ده‌ها هزار کشته برجای گذاشت که عمدتاً در جنوب ترکیه بوده است./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار