اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران

تظاهرات سوری‌ها علیه تحریم‌های ظالمانه آمریکا

تظاهرات سوری‌ها علیه تحریم‌های ظالمانه آمریکا سازمان‌ها و احزاب سوری طی تظاهراتی، تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه سوریه را علت شرایط وخیم اقتصادی در این کشور دانستند و خواستار لغو این تحریم‌ها شدند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۸ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 04
کد خبر: ۱۷۵۳۹۲

به گزارش راهبرد معاصر «حزب کمونیست سوریه (متحد)»، جناح‌ها و نیروهای فلسطینی امروز شنبه با برپایی راهپیمایی اعتراضی، به تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه آمریکا علیه مردم سوریه در میدان «عرنوس» واقع در دمشق، پایتخت سوریه، با دولت و ملت این کشور اعلام همبستگی کردند.

شرکت کنندگان در این راهپیمایی خواستار لغو محاصره و اقدامات خصمانه و یکجانبه تحمیل شده بر سوریه شدند و اعلام کردند که ادامه این تحریم‌ها و محاصره، تلاش برای بهبود شرایط اقتصادی را تضعیف می‌کند و این کار بر درد و رنج مردم سوریه خواهد افزود.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد که شرکت کنندگان در این راهپیمایی اعلام کردند که اکنون زمان آن رسیده که این محاصره ظالمانه علیه سوریه شکسته شود.

شرکت کنندگان در این تظاهرات ابراز امیدواری کردند که سوریه به جایگاه پیشتازانه خود در همه زمینه‌ها و سطح کشوری، منطقه‌ای و بین المللی بازخواهد گشت و وجب به وجب خاک اشغال شده خود را آزاد خواهد کرد.

شرکت کنندگان همچنین به کشورهای تحریم کننده سوریه، در رأس آن‌ها آمریکا هشدار دادند: ادامه محاصره و اقدامات قهری علیه سوریه در بحبوحه بحران زلزله مهیب و پیامدهای جنگ در سوریه، باعث تشدید تراژدی و فاجعه خواهد افزود. شرکت کنندگان اعلام کردند که جنگ تروریستی علیه سوریه به طور سیستماتیک بسیاری از زیرساخت‌‌های این کشور را ویران کرده است.

آمریکا با تشدید جنگ ترویسم علیه سوریه، تحت قانون ادعایی خود موسوم به «قانون سزار»، تحریم‌هایی علیه سیاستمداران و دولتمداران این کشور جهت حمایت از مخالفان و تروریست‌ها وضع کرد. این تحریم‌ها مردم جنگ زده سوریه را بیش از سایر هدف قرار داد. اخیرا با وقوع زلزله مرگبار در این کشور که هزاران کشته و زخمی برجای گذاشت، آمریکا تحت فشار افکار جهانی مجبور شد، معافیت تحریمی اعمال کند./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار